an282 26.09.05, 14:12 jestem w 7tyg i mam wciąz parcie na pęcherz z takim uczuciem jakby mnie bolał pęcherz, czy wy tez macie coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikajacka Re: parcie na pęcherz 26.09.05, 15:23 mnie nie boli ale to podobno typowy objaw,ja bym się zaczeła martwić jak bym chciała siusiu ale nic bym zrobić nie mogła>Głowa do góry maluszki jeszcze nie raz nas zaskoczą,nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
an282 Re: parcie na pęcherz 26.09.05, 15:41 dziekuje Monisiu! zawsze takie słowa bardzo uspokajają, no z siusianem to ja nie mam problemu, aż za często. a ty w którym jestes tyg? Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: parcie na pęcherz 26.09.05, 16:13 ja zaczęłam 7 licząc od OM.Wyobraz sobie,że codziennie oglądam brzuszek i na razie chodzę tylko w jednych spodniach(kupiłam dawno w rozm.38)moja szafowa by się od razu domyśliła.Przed chwilką jadłam obiedzik z takim apetytem,ale już jestem głodna .Jak sprawdzi się sen to będzie chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: parcie na pęcherz 26.09.05, 17:44 ja mam to samo, wiec to chyba normalne Odpowiedz Link Zgłoś