gosia152 06.10.05, 08:34 no właśnie, mały skończył tydzień, i zastanawiam się kiedy powinnam z nim wyjść na dwór;niby na jesień to jak dziecko ma ok. 2-3 tyg, ale zapowiadają ladną pogodę no i nie wiem, poza tym nie werandowałam go jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-da Re: pierwszy spacer 06.10.05, 09:19 hej, my wyszliśmy już po 5 dniach, jest tak piękna pogoda, że szkoda siedzieć w domu.Mam starszego synka, którego nie sposób utrzymać w domu, stąd taki pośpiech. Wczoraj Lidusia była na spacerze ponad godzinę, ślicznie spała przez cały czas. Myślę Gosiu że nie ma na co czekać. Zaraz zacznie padać i wtedy będzie czas na siedzenie w domu. Najpierw 10 minut, następnego dnia dłużej. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: pierwszy spacer 06.10.05, 09:57 ja od razu ( 4dnia) bylam na spacerze) tylko jak strasznie padalo, ze ja bym za brdzo zmokla to nie bylam a tak to codziennie wychodze na okolo godzine a druga godzine wozek w ogrodku zostawiam pod oknem kuchennym zeby jeszcze na swiezym powietrzu pobyla cora Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: pierwszy spacer 06.10.05, 09:59 werandowanie moj mial jak miał 4 dni, a pierwszy spacer jak miał 8 dni.Obecnie ma 17 dni i juz jezdzimy razem autem na zakupy. Oczywiscie wszystko tak wczesnie dlatergo ze jest super pogoda.Niestety ostatnio go ostro przegrzałam i dostał potówki Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: pierwszy spacer 06.10.05, 10:20 my wyszlismy na dwor jak julia miala 8 dni. wczesniej codziennie ja werandowalismy od 5 doby. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: pierwszy spacer 06.10.05, 10:35 my bylismy na spacerze po tygodniu i wychodzimy juz co dzień piękna pogoda i szkoda w domu siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: pierwszy spacer 06.10.05, 11:25 ja bylam jak dzidzia miala tydzień na 30 minut a potem juz na godzinkę, dwie malutka na spacerkach śpi cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia.ru Re: pierwszy spacer 06.10.05, 13:00 my bylismy w 5 dniu na 20 minut, teraz mamy 10 dni i wychodzimy od karmienia do karmienia czyli na 3-3,5 godziny. A dzis wyjdziemy jeszcze raz - jest tak pieknie i Jurek lubi spac na swiezym powietrzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: pierwszy spacer 06.10.05, 16:58 my tez bylismy na spacerze w 5-tym dniu i do tego czasu jestesmy na spacerze codziennie na ok. 2 godziny. Slyszalam, ze juz sie nie zaleca czekania za spacerem 2 tygodni, chyba, ze na dworze mroz, zawieja... a jest przeciez tak pieknie )) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: pierwszy spacer 06.10.05, 22:49 My też codziennie chodzimy na ok. 2-3 godziny. Zaczęlismy od razu po przyjściu ze szpitala. Nie chodzimy tylko w te dni, w których jest brzydka pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś