estellle 19.10.05, 16:38 Brzuszek zaczął drogę w dół jakieś 10 dni temu, a teraz czuję się jak na początku ciąży. Mam gigantyczne mdłości, wszystko mnie boli, zwłaszcza głowa. Myslicie, że tak ma być, czy powinnam do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delta.x Re: mdłości 19.10.05, 17:18 Ja też ostatnio mam mdłości, tak jak na początku i też mnie to zdziwiło, ale brzuszek mi sie nie opuścił jeszcze więc to chyba nie ma z tym nic wspólnego. Ja nawet o tym nie mówiłam lekarzowi, jakoś zapomniałam, myślę, że to nic niepokojącego. Jak będziesz przy okazji to spytaj, ale chyba nie ma potrzeby na gwałt jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza34 Re: mdłości 19.10.05, 17:43 ja miałam taki "atak" wczoraj,łacznie z nbieganiem do WC i czekałam już tylko na skurcze (tak zaczynał mi sie 2-gi poród),dzisiaj poszłam na kontrole do mego gina i powiedział po badaniu,ze główka siedzi już na samym wyjściu, szyjka też przygotowana i mogę urodzić dziś, za 2-a dni albo za tydzień???? (termin miałam na 17.11 OM i 16.11 USG). Zobaczymy co z tego wyjdzie!!! W każdym razie są to objawy przedporodowe -albo zaskoczysz i jedziesz na porodówę,albo się cofnie. Pa, Eliza +Adriana 36tc Odpowiedz Link Zgłoś