Gość: Petra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:42 Pojawił sie projekt, zeby zbadać podejscie Polakow do kupowania w internecie. Ciekawa sprawa. Trzeba odpowiedzieć na 7 pytan. Wyniki chyba po 23.11. Stronka testu www.bzwbk.pl/63391 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Migaja Re: zakupowy test internetowy IP: *.aster.pl 13.11.08, 22:23 O, ciekawa opcja. Hmm. Zastanawiam się, co z tego badania wyjdzie. Myślicie, że Polacy są narodem e-zakupocholików? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzej Re: zakupowy test internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:21 Uważam, ze są. Każdy zajomy, który zrobił test kupuje co najmniej pare razy w miesiącu. Ja w sumie też. Mslę, ze jesteśmy już narodem internetowych zakupoholików. Czekam na wyniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuz Re: zakupowy test internetowy IP: *.aster.pl 20.11.08, 00:14 Nie wiem, czy jesteśmy e-zakupoholikami. Myślicie, że to już ten etap w rozwoju narodu;)? No cóż, zobaczymy, co pokażą wyniki. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżarek Re: zakupowy test internetowy IP: *.acn.waw.pl 20.11.08, 19:59 No, patrząc na to, co moja żona wyprawia wieczorami w necie stwierdzam, że przynajmniej u mnie w domu jedna zakupoholiczka jest:). A ponieważ chciała ten test rozwiązać, to myślę, że e- zakupowoą średnią krajową sama spokojnie zawyży:) Odpowiedz Link Zgłoś