mala67 11.11.05, 10:58 mam ale nie wiem jak stosowac, w ulotce pisza po jedzeniu 15 kropli?po jedzseniu?ma ktoras doswiadczenie? ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia.ru Re: sab simplex 11.11.05, 18:58 a jak karmisz butla totych 15 kropel do butli Odpowiedz Link Zgłoś
beata771 Re: sab simplex 11.11.05, 20:30 Swietna rzecz bynajmniej mojemu malemu pomaga!Probowalam juz wszystkiego i juz wariowalam razem z nim.Bylam z tym u lekarza zalecil 15 kropli DO KAZDEJ BUTLI jak nie pomoze to 25 a jesli to nie pomoze ...no to musimy to odcierpiec. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia761 Re: sab simplex 12.11.05, 11:02 a mi lekarz kazał 6-7 kropli 3xdziennie i żadnej poprawy nie widze...a tak na to liczyłam, a poza tym mały zawsze zwymiotuje niedługo po podaniu, więc nie wiem czy zdąży zadziałać Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: sab simplex 15.11.05, 17:51 15 kropli do każdej butli, przed każdym jedzonkiem, piciem itp. Nam nie pomogło w ogóle, wręcz Maciek darł się więcej.... powrócilismy do Gripe Water ( woda koperkowa) w ciągu doby do 6 łyżeczek przed lub po jedzeniu. Pomaga, nawet jak go coś kręci to słabiej i krócej... Pozdrawiam Kasia i Maciek Odpowiedz Link Zgłoś