Dodaj do ulubionych

Kody pampers

05.01.06, 21:07
Może któraś z Mam nie zbiera kodów lub ma ich za dużo? Chętnie przyjmę lub
ewentualnie wymienię na coś innego. Ja już nie dam rady nazbierać, bo Ola mi
szybko rośnie i więcej zapasów rozmiaru 4 robić nie mogę, a większe w
promocji udziału nie biorą. Pytałam na forum "zamiana" i tam udało mi się
zdobyć 20 pkt, a poza tym to mamy mają strasznie wysokie "cenny" i lepiej juz
poprostu kupic zabawkę.
Obserwuj wątek
    • ninjo Re: Kody pampers 05.01.06, 22:00
      niestety ja Ci nie moge pomoc, a pisze w tym watku, bo wlasnie dzisiaj - po
      ponad 3 miesiecznym oczekiwaniu i 2 ponagleniach w koncu dostalam broszurke! Az
      sie wzruszylam...
      mi tez jeszcze brakuje 40 pkt do "Moich pierwszych klockow" a na Slimaka nie
      mialabym szans uzbierac
      • justin301 Re: Kody pampers 05.01.06, 23:07
        Ja już dzisiaj wysłałam kody na ślimaka, ciekawe kiedy dostanę. A tak w ogóle
        to piesek i ślimak jak były promocje to były po 39 zł a klocki kosztują koło 30
        zł.
        • kasiaa256 Re: Kody pampers 06.01.06, 12:56
          no właśnie ceny są śmiesznie niskie w porównaniu z tym co dziewczyny na
          forum "zamiana" za te kody chcą.
    • agaoswiecim Re: Kody pampers 07.01.06, 00:29
      Mój mąż wpadł na wspaniały pomysł: pójść do apteki i poprosić farmaceutów o
      odkładanie kodów, w aptekach i tak sprzedają pampersy na sztuki. Ja jutro
      biegnę do pobliskiej apteki poproszę to może będą zostawiać.
      • justin301 Re: Kody pampers 07.01.06, 23:06
        Widxzę, ze wszyscy z tymi kodami poszaleli. Ale na nas ten Procter zarobi. No
        bo żeby zdobyć kody część nas zrobi zapasy tych pieluch. Ja generalnie uważam,
        że niezłe są te pieluchy ale drogie jak diabli. Oczywiście mam spory zapas 3 i
        4, bo była promocja w Real-u - kupowałam jumbo po niespełna 40 zł ale jak już
        to zużyję to będę eksperymentować z innymi pieluchami np. z tymi z tesco i
        rossmana a na noc pampki. Nieźły kit to ta informacja na ulotce, że zabawka -
        to zwrot 25 procent ceny pieluch - nawet jakby kupić 10 paczek jumbo po 40 zl
        to wydatek rzędu 400 zł a te zabawki piesek i slimak można było kupić za
        niespełna 40 zł - więc jakie to 25 procent jakby nie liczyć wyjdzie niespełna
        10 procent i jeszcze teraz niezłą kasę zbiją na tym, ze będziemy robić zapasy.
        No ale cóż takie czasy.....
        • ninjo Re: Kody pampers 08.01.06, 22:14
          u mnie akurat w decyzjach zakupowych nic nie zmienia fakt, ze jest promocja z
          zabawkami. Tak czy siak kupowalabym pampersy, bo sprobowalam je jako pierwsze i
          jestem z nich bardzo zadowolona (nie mam zadnych zastrzezen). Raz sprobowalam
          Happy (tesciowa kupila, bez konsultacji ze mna, ja akurat nie chcialam tak
          wczesnie malej zmieniac raz sprawdzonych marek) i mala dostala uczulenia, wiec
          juz wiecej eksperymentowac nie bede.
          Zabawka jest mila niespodzianka i mimo, ze na pewno jej wartosc nie rowna sie
          oglaszanym przez P&G 25% wartosci - wciaz jest dla mnie wartoscia dodana do
          zakupu, ktorego i tak bym dokonala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka