kuncwotek 21.02.06, 10:13 Witam. Od pewnego czasu zauważyłam, że Zuzka budzi się z płaczem...dlaczego? Czasami jest mi Ją ciężko uspokoić. Czy dziecko ma już tak intensywne sny? Wcześniej nigdy nie płakała. A jak jest u Was? Pozdrwaiwmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaa256 Re: Budzi się z płaczem;( 21.02.06, 11:27 płacz to mało powiedziane. Zdarza się, że Ola budzi się z wrzaskiem. A raczej ten wrzask ją budzi. Często kwili załośnie przez sen, aż mi jej szkoda. Kiedys był juz taki wątek, ale nie sledziłam go zbyt dokladnie. Z tego co pamiętam to było więcej dzieci płaczących przez sen. Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: Budzi się z płaczem;( 21.02.06, 12:25 Mój synek budzi sie czasami z płaczem ale jest to oznaka tego że sie nie wyspał jeszcze. Wtedy ide i go kołysze lub pobujam bo zasypia w wózku i spi jeszcze troszke. a jak sie obudzi potem to z pieknym usmiechem. Może u was jest to samo. Spróbujcie dzieciaczki jeszzce ululać. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Budzi się z płaczem;( 21.02.06, 15:33 Nie to nie to. Ona budzi się z takim strachem...jak by się Jej coś strasznego śniło Moje maleństwo tak mi Jej wtedy żal(( Odpowiedz Link Zgłoś