cleo1976 Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 14:39 Hejka, ja szczerze polecam BEPANTHEN, wypróbowałam przy córeczce i był super, i to nie tylko na brodawki, ale również na wszelkiego rodzaju podrażnienia u dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 cleo1976... 05.04.06, 14:40 A trzeba przemywać przed karmieniem pierś?? Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: cleo1976... 05.04.06, 14:43 Ja właściwie przed każdym karmieniem przemywałam niezależnie od tego czy się kremowałam czy nie, no chyba że byłam gdzieś poza domem to wtedy nie i nic się nie działo. Pozdrawiam AGA Odpowiedz Link Zgłoś
bo-gumilka Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 14:40 Polecam avent - dostałam próbkę, używam jej od 2 mcy - bardzo wydajny, nie brudzi bielizny, a moja koleżanka twierdzi, że jej maluszek zupełnie nie kaprysi, gdy ich używa między karmieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 14:43 Ja uzywałam przy pierwszym dziecku , i dalej używam na wszelkie skaleczenia i otarcia Bepanthen maść. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 do anja.t 05.04.06, 14:45 Bepanthen maść jest taka bardziej tłusta, krem jest chyba fajniejszy bo delikatniejszy i od razu sie ładnie wchłania, nie pozostawia tej tłustej warstwy. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 15:00 Ja używałam maści, bo moja dzidzia miała baaaardzo suchą skórę i . Dlatego jestem przyzwyczajona do maści i nie miałam z tym żadnych problemów. A używałam go najczęsciej własnie do pupy dzidziusia. Brodawki miałam tylko raz popękane - na szczęscie. Dlatego do teraz kupuje maść, bo po prostu mi bardziej odpowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 MAŚĆ ZAPISANA:) Dziękuje dziewczyny:o) 05.04.06, 15:07 Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: MAŚĆ ZAPISANA:) Dziękuje dziewczyny:o) 05.04.06, 15:12 Są dwa Bepanhteny - niebieski i różowy (krem i maść) i na którymś jest wprost napisane, że na brodawki. Używałam Bepanthenu i byłam zadowolona. Teraz też kupię, jak tylko sprawdzę który. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: MAŚĆ ZAPISANA:) Dziękuje dziewczyny:o) 05.04.06, 15:18 Na maści jest napisane że na brodawki, ale ja używałam kremu ze względu na lżejszą konsystencję i się sprawdził w 100% i teraz też kupuję właśnie krem . Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 18:17 Jest też bardzo dobry PURELAN firmy Medela. Bardzo dobry przy mocno popękanych brodawkach. Ja go kupiłam w hurtowni z art. dziecięcymi. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gi Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 19:59 Ja kupiłam BEPANTHEN maść- moze do sutków nie bedzie konieczny- ale super tez działa na pupe dzidzi!!! Agi Odpowiedz Link Zgłoś
didora Re: A krem na "brodawki" który jest najlepszy?? 05.04.06, 22:44 Również słyszałam , że bepanten (maść) jest b.dobry - ale PURENAL jeszcze dużo, dużo lepszy ( ale sama jeszcze nie sprawdzałam). Obu natomiast używała przed rokiem moja siostra i jej znajome i to ich zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś