Dodaj do ulubionych

Do Amber2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

25.04.06, 12:26
Witaj
Czy robiłaś cos w tym kierunku??Kiedy byłaś na ostatniej wizycie a maluch był
pośladkowo?Czy poczułaś jak maluch sie obrócił?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • amber2005 Re: Do Amber2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 25.04.06, 21:44
      Miesiąc temu leżał sobie poprzecznie (tylko cc - wrrr!), 2 tygodnie temu
      czułam, że się obrócił (mogłam bez problemu przekręcać się z boku na bok w
      pozycji leżącej)ale niestety jak pokazało USG siedział zadowolony pupą w dół (i
      znowu skazana raczej na cc sad).
      Powiedziałam ginowi, że będę chyba stać na głowie smile a w rzeczywistości bardzo
      intensywnie wyobrażałam sobie to,że Maluszek robi wielkiego fikołka. Żadnych
      masaży ani ćwiczeń nie praktykowałam ale nie oszczędzałam się zbytnio robiąc
      np. wielkie świąteczne porządki i zajmując się starszym Synkiem (doszłam do
      wniosku, że jak uparciucha w brzuszku trochę postymuluję to Mu nie zaszkodzi).
      Mniej więcej po świętach poczułam, że Maluszek wierci się i fika z niespotykaną
      dotąd energią, zaczęłam częściej biegać do łazienki smile i w końcu dostałam parę
      kopniaczków pod żebra (a nie tak jak dotąd delikatne łaskotanie - chyba główką).
      Z wielką nadzieją poszłam na kolejną wizytę i ku mojej radości
      Dzidziuś "wsadził" już główkę tam gdzie potrzeba i to nawet bardzo bo jest dość
      nisko...
      Myśl pozytywnie (tylko 5% dzieci nie jest ułożone główkowo - wiem teraz łatwo
      mi to mówić...)i życzę najpiękniejszych wspomnień z porodu naturalnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka