Dodaj do ulubionych

ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciążą?

17.08.06, 14:08
ja teraz (rano) 83 a przed ciaza max 68
Obserwuj wątek
    • arabelka78 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 14:11
      Przed ciążą - 68 cm, teraz - 79 cmsmile
      • nekokoneko Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 14:15
        eh- mniej niz ja..ja sie chwilami boje czy nie bede malym wielorybem i czy
        greenpeace nei bedzie chcial mnie wrzucic do oceanubig_grin
    • niuta_s Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 14:30
      przed ok 74cm, teraz 86 (po śniadaniu)
    • wiolczers Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 14:36
      Mi juz prawie zaniknął pas smile Dla świętego spokoju w ogóle się nie mierzę.
      Wchodze jedynie na wagę (co też nie jest fajne smile)
    • bocianowa A co to jest pas....??? Hahahahaha 17.08.06, 15:04
      U mnie pas, niestety, juz zanikł...smile)
      Jak narazie jestem w 16 tc, przytyłam 1kg, ale brzuszek mam już dorodny.
      Dla lepszego samopoczucia, nie mierze się w pasie, juz po spodniach moge się
      zoriętować, że przybyło mi tam sporo.
      Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, chwilowo "bez pasa" wink)
    • kamilka1979 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 15:19

Przed ciążą 72 ,a teraz 82 cm.
      • niunka24 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 15:36
        ja na razie - przed ciążą 65, teraz 69-70...jeszcze mało,ale ja dopiero w 12
        tyg,.jestemsmile
        • marti_ka82 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 15:50
          przed ciążą 60 cm teraz 80... smile przezyłam szok jak się mierzyłam rano smile
          • donzab81 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 16:38
            Kurcze zmierzyłam się i wow przed 65cm ,a teraz godz.po 16 a ja 84 cm,a co
            będzie póżnym wieczorem!!!
    • annazmaria Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 17.08.06, 21:52
      wieczorami dobijamy do 79 cmsmile kiedyś było 63... dawne czasy, nie mieszczę się
      już w żadne 'normalne' spodnie, nawet biodrówki. Zaczynamy 16sty tydzień
    • nekokoneko Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 18.08.06, 10:44
      no widze ża wszystkim nam przybywa..ano ano. to juz koniec 15 tyg u mniesmiledziś
      jest jego ostatni dzieńsmile a brzuszek rośnie..i nie przejmuje się że średnio co
      dwa tygodnie musze szukać nowych spodnisad
      poradźcie co zrobić? bo ile można mieć par spodni w różnych rozmiarach?
      • doso1 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 18.08.06, 11:15
        Radze kupic spodnie, ktore beda rosly razem z Toba. Ja cala poprzednia ciaze
        przechodzilam w jednych jeansach, ktore byly wyprofilowane na brzuch, a po
        bokach mialy guziki w 3 rzedach, wiec rozszerzaly sie razem ze mna (nie wiem
        czy jasno to wytlumaczylam, sorry; i niestety nie potrafie znalezc ich zdjecia
        w necie). Niezle sa tez takie z elastycznym pasem. A po domu i na spacery z
        psem chodzilam po prostu w takich sportowych z gumka w pasie, kupionych w
        supermarkecie za pare groszy (mam 3 pary) i tez sie swietnie srawdzily.
        • marti_ka82 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 18.08.06, 11:46
          ja zainwestowałam w spodnie z szeorkim pasem na brzuch, regulowanym... ktora
          rosna od rozmiaru 34-44 smile bo stwierdzilam, ze kupowanie co chwile nowego
          rozmiaru spodni mija sie z celem, co ja ptoem z nimi zrobie? ehh chcialam
          zalaczyc zdjecie ale strona www.imageshack.us mi wygasa... buu
        • nekokoneko Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 18.08.06, 12:04
          po domu chodze bez spodnibig_grin tak mi najwygodniej...no i chyba bede musiala kupic
          takie rosnace spodnie
          • dakota123 Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 20.08.06, 09:05
            Mi tez praktycznie zanikł już paswink)Ze spodni "nieciążowyh" wchodzę jedynie
            jeszcze w jedna parę którą zawsze miałam luźną w pasie i w bojówki 3/4.A jedne
            ciążówki z pasem na brzuch juz leżą w szafie ale jakoś na razie wzbraniam sie
            jeszcze przed ich założeniemwink)Ale niedługo juz chyba nie bedzie wyjścia!!
            • bocianowa Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 20.08.06, 23:07
              Ja tez zainwestowałam już w spodnie z elastycznym pasem na brzych. Są proste,
              więc do wszystkiego pasują. Są z elastycznego materiału, więc w razie jak się
              rozejdę w miejscu gdzie nie ma pasa, też będzie ok. Na górze pasa mają gumkę ze
              sporą ilością dziurek, do regulacji, a pod brzuszkiem szlufki na pasek, co
              pomaga w utrzymaniu. Już zaczęłam w nich chodzić, są narazie lekko luźne ale
              nie spadają, a przede wszystkim nie upijają smile. Poluję jeszcze na dżinsy smile
              Polecam bardzo.
    • marysiowamama dużo!!! 21.08.06, 10:39
      Boże! Ja wieczorem dochodzę AŻ do 95cm, a dodam że przed ciążą miałam ok.70.
      Cały czas myślę czy oby nie schował się tam ktoś dodatkowy...W pierwszej ciąż
      taki brzuch miałam ok6-7mc, a tu dopiero początek 17tc...
    • kania_kania Re: ile macie w pasie- a ile mialyscie przed ciąż 21.08.06, 11:08
      A u mnie -1kg na wadze i -3 cm w pasie...

Bedzie chlopak!

Kania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka