18.06.07, 16:17
może sie wydawać, że to nie na temat, ale właśnie przed narodzeniem dziecka
chciałabym "odkurzyć" dokładnie kanapy i dywany - może korzystałyście z usług
takiego "czyściciela" i co najważniejsze byłyście zadowolone z usługi, tzn
wszystko było rzeczywiście wyczyszczone??
Obserwuj wątek
    • monaa28 Re: KARCHER 18.06.07, 22:21
      ja mam zamówionego na środę więc na razie nie wiem jaki będzie efekt, ale moja
      sofa jest tak brudna że na pewno będzie wyglądać lepiejsmile))
      • kika_kika Re: KARCHER 19.06.07, 09:14
        ja przed każdymi świętami czyszczę dywany z firmą www.czysty-dywan.pl i...
        powiem szczerze - jestem zadowolona. MAm jasne dywany i kanapy i 99% plam
        schodzi.
        • ajkkaa Kilka_kika 19.06.07, 09:52
          czy oni przyjeżdżają i czyszczą dywan na miejscu, czy zabierają dywan??
          • kika_kika Re: Kilka_kika 22.06.07, 22:44
            są 2 opcje: czyszczenie u klienta - to ten cennik taniutki - chyba 2,5 za m2 i
            jest jeszcze opcja - czyszczenie/pranie u nich - tylko dywan trzeba samemu im
            zawieżć - droższe ale podobno rewelacja!
            Ja korzystam z tej pierwszej i jestem zadowolona smile
        • franelka Re: KARCHER 19.06.07, 18:46
          dzięki za namiarsmile Widzę po cenniku, że nie jest to aż tak drogi interes jak
          się obawiałam. Ja też mam jasną sofę i dywany - kremowy i beżowy, a poza tym na
          pewno pełno w nich kurzu, a chciałabym odkurzyć dom, przed przyjściem na świat
          mojego Figielkasmile
      • franelka Re: KARCHER 19.06.07, 18:39
        czekam na opinię i ewentualny namiar. No i życzę Tobie, żeby czyszczenie było
        satysfakcjonującesmile
        • monaa28 Re: KARCHER 20.06.07, 10:55
          no faktycznie ten czysty dywan niskie ceny ma tylko dodaj jeszcze vat bo to ceny
          netto sąsmile ale i tak tanio. mi pan właśnie czyści sofę, zobaczymy jaki efekt będzie
          • franelka Re: KARCHER 21.06.07, 23:58
            i jak sofa po czyszczeniu?? I jaki jest pan?? I cena też mnie interesuje. Mam
            nadzieję, że jesteś zadowolonasmile
            • monaa28 Re: KARCHER 22.06.07, 20:22
              ja jestem bardzo zadowolona bo wstyd sie przyznać,a le miałam ten zestaw już
              kilka lat a nigdy nie był czyszczony, więc woda z maszyny to było błotowink teraz
              wszystko jest czyściutkie i pachnące (jedna plama nie zeszła do końca ale widać
              ją tylko jak sofa była mokra, na sucho nie). za sofę, 2 fotele i 6 poduch (4
              duże i 2 małe) zapłaciłam 85zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka