shemsi1 01.10.06, 13:08 Chciałam przywitać moją sąsiadkę, która również spodziewa się trojaczków tak jak ja Mieszkamy od siebie 5 km, ja o niej wiedziałam wcześniej, ale nie umiałam jej zlokaliować, ale sama mnie znalazła na trojaczkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieja79 Dzięki za przywitanie ! 01.10.06, 13:37 shemsi1 dzięki za przywitanie. We dwójkę zawsze raźniej. Zresztą My to prawie sąsiadki... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Witam :)) 01.10.06, 13:51 To zaczyna byc niesamowite. Jest tam Was w okolicy więcej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Witam :)) 01.10.06, 14:30 W pełni zgadzam się z Marysiowąmamą,to naprawdę niesamowite.W Waszej okolicy chyba często bociany latają trójkami))Fajnie macie że tak blisko siebie mieszkacie a jak maluszki się urodzą to sensacja będzie!!! Sieja witaj,fajnie że do nas dołączyłaś) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Witam :)) 01.10.06, 15:13 wiecie, że niesamowite jest to, że ani w naszych gminach, ani w sąsiednich nie ma trojaczków a my razem w tym samym czasie... A może w jednym czasie żeśmy kupiły jakieś kurczaki w tym samym sklepie????????? Takie z tuczonych hormonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka-c Re: Dzięki za przywitanie ! 03.10.06, 14:20 Mama bliźniaków wita mamę trojaczków. )) Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 01.10.06, 17:50 Witaj Druga Mamo Trojaczkow. Cieszymy sie, ze do nas dolaczasz - bedzie jeszcze weselej Nie wiem, czy Wy jadlyscie jakies specjalne kurczaki czy nie, ale spytajcie Waszych mezow, moze oni cos razem jedli?)) Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 01.10.06, 20:01 A PIS chce nam becikowe zabrać bo twierdzi że przyrost dzięki temu sie nie zwiększył...moze Was wyslemy z delegacją do stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 02.10.06, 10:45 Witamy witamy, coraz więcej luciaków nam przybywa SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 02.10.06, 15:04 no szczerze gratuluje i podziwiam ) gdzie wy mieszkacie??- zebym ja tam nigdy przypadkiem na nocleg jakis nie trafila, bo jak tam sie tak trojaczki "wylegaja"...))) duzo sil i cierpliwosci- i piszcie jak sie taka potrojna ciaze przechodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
sieja79 Jak tu miło !!! 02.10.06, 21:36 DZIĘKI Wam bardzo. Jak tutaj jest miło. Życzę Wszystkim dużo zdrówka. Aniu ja też robię zakupy w tyskim TESCO, pewnie coś w tym jedzonku cosik było a nasze chopy to zjadły. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Jak tu miło !!! 02.10.06, 21:40 po porodzie już go do łóżka nie wpuszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
mikaa25 Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 02.10.06, 15:43 wow jestem pod wrazeniem a jak sie dowiedzialam o pierwszej mamie potrojnej to uwazalam to za niesamowite a teraz to juz niesamowite do potegi Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 02.10.06, 17:04 mieszkamy w małych gminkach pod Tychami muszę Anię zapytać czy w tesco przypadkiem nie kupuje, bo może tam w żarciu co jest???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_stop86 Re: Witamy DRUGĄ mamę trojaczków :) 02.10.06, 17:05 nie do wiary super witamy cie serdecznie a moze znajda sie jeszcze inne mamusie trojakow albo czworakow albo... Odpowiedz Link Zgłoś