Dodaj do ulubionych

zadzwonil do francji!

06.11.06, 19:15
albo do kraju frncuskojezycznego.... np. gujany frncuskiejbig_grin
kto? KAJETAN ANTONI. WIEK? NIECALE 14 MIESIECY!big_grin
rozmawialismy z mezem, dziecie sie grzecznie bawilo. po jakims czsie
zauwazylismy, ze ma lapkach telefon, no ale nic nie naciskal, to pozwolilismy
mu potrzymac chwile. po jakims czasie synek zostawil telefon. maz chcial go
odlozyc do bazy.... a tam wyswietla sie, ze jest polaczenie. maz przystwil swe
ojcowskie ucho do sluchawki a tam pani zapierdziela po francuskubig_grin
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Obserwuj wątek
    • kasikk_29 Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 20:53
      nooo... ja też czekam na rachunek wink
      nie mam pojęcia dokąd ona dzwoniła, ale niewątpliwie połączyła się
      i regularnie dzwoni gdzieś w Polskę, ale na szczęście "wybrany numer jest za krótki"
      • hanna26 Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 20:57
        He he he. Nasza starsza niunia, gdy była w tym wieku, któregoś dnia zadzwoniła
        na pogotowie. Te trzy dziewiątki jakoś bardzo łatwo jej wchodziły. To był
        dopiero numer, bo oni oddzwonili! Oj, musiałam sie gęsto tłumaczyć...
    • guruburu Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 21:03
      W miniony weekend nasza córka dzwoniła o 7.30 rano do szefowej mojego męża.
      Naszczescie złapał telefon w porę i rozłaczył. Urok komórki smile
      • malina.majka Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 21:20
        No nizlewink Widze,ze nie tylko u nas to sie zdarzasmile Maya uwielbia telefony i
        komorki,nauczyla sie wybierac numer i dzwonic! Szok,ostatnio dzwoni do mnie
        kumpela z Polski,ze ja niby sobie jaja robie bo dzwonie,daje Maye do telefonu i
        sie rozlaczam po chwili,a tu sie okazuje,ze moje dziecko to tak czesto samo jak
        tylko zapomne schowac telefonsmile) Do taty sama dzwoni i gada z nim-serio!Dzieci
        sa madrzejsze niz myslimysmile
    • moniquev Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 21:33
      hehe staś tez notorycznie wykreca gdzies numereksmile ostatnio zadzonil do meza,
      ten mu mowi daj mame(ja w wc i tylko slysze) :mama ni ma hehesmile odpowiedzial
      synek tatusiowismileahhh te dzieci
      • alfa36 Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 22:37
        Tylko czekać na rachunek. My co prawda mamy blokadę na stacjonarnym ale ostatnio jakaś fajna melodyjka zagrała, tak jakby Kuba z jakimś horoskopem czy bajką się połączył. I tak sobie myślę, może ta nasza blokada nie na wszystko? Chyba przestanę mu bezkarnie pozwalać na zabawę telefonem. A tak fajnie jest, chwila spokoju.
    • w1paula Re: zadzwonil do francji! 06.11.06, 22:41
      To my już 3 m-ce temu dostaliśmy rachunek z połączeniem do Tajlandii. Na całe
      szczęście nie był wysoki a rzec nawet można że zadziwiająco niski jak na taką
      rozmowę bo jakieś niecałe 4 zł. Hubert wprost uwielbia wysyłać faks. Może tak
      pół dnia spędzić przy faksie.
      • agnieszkaela Re: zadzwonil do francji! 07.11.06, 08:52
        ajny watek wink Posmialam sie od rana. Nam sie to nie zdarzylo, zawsze mamy
        klawiatury na wszystkich telefonach poblokowane. Na domowym tez. Chociaz
        oczywiscie Filip uwielbia chodzic ze sluchawka i mowic Halo do babci wink
    • bogusia.woj Re: zadzwonil do francji! 07.11.06, 18:51
      Pozdrawiamy małego telefonistę. Od razu widać w czym się będzie specjalizował.
      Telefony plus języki. Wie facet gdzie się dobrze zarabia smile
    • kasiaa256 Re: zadzwonil do francji! 08.11.06, 14:33
      Do niedawna myślałam, ze blokada klawiatury chroni mój telefon przed
      niepożądanymi rozmowami. Niestety okazało się, że Ola akurat tak łapie aparat,
      że od razu go odblokowuje. wysyłanie smsów idzie jej równie gładko. Kilka dni
      temu zadzwoniła do mnie kolezanka, którą mam pierwszą na liście kontaktów i
      powiedziałą mi, że codziennie dostaje ode mnie około 10 sms. Byłam w szoku, ale
      od razu pomyslałąm, że sprawca jest córcia. Całe szczęście, że mam smsy za 1
      gr smile
      • jasiulowa_mama Re: zadzwonil do francji! 10.11.06, 22:51
        Ja też już dostałam rachunek za komórkę... Raz wysłał SMSa specjalnego na horoskop a kilka razy połączył sie z internetem... Oj było kilkadziesiąt złotych...
        • liniosek Re: zadzwonil do francji! 10.11.06, 23:06
          eh . u nas takie rzeczy sie nie zdazaja bo ja nie daje malej komorki,tym
          bardziej nie zostawilabym ja z komorka sam na sam.Poki co mala ma swoja
          zabawkowa i nia sie bawi,bo gdy moja by do jej rak trafila to odebralabym ja w
          kawalkach,lub niewiadomo jakim rachunkiem.Wszystkie rzeczy ktore nie sa dla
          dzieci staram sie zabezpieczac lub zabierac z zasiegu reki,bo dziecko to tylko
          dziecko,moze zniszczyc lub zrobic sobie krzywde np polknac jakas mala czesc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka