Dodaj do ulubionych

marzec 2007

23.04.07, 21:48
mój Kevinek urodził się 05.03. ważył 3530g i miał 54 cm długości. jest cudny
i przede wszystkim zdrowy. uwielbia jeść - 17.04 podczas wizyty na
szczepieniu okazało się że waży 4980g
napiszcie co słychać u Waszych marcowych dzieciaczków
Obserwuj wątek
    • monikakaras Re: marzec 2007 27.04.07, 19:12
      Czesc mamusie.Jestem mama 5 tygodniowego Mareczka.Karmie go piersia i mlekiem
      modyfikowanym.Obecnie mieszkam w Irlandii i sama niewiem jakie mleko wybrac dla
      mojego malenstwa.Lekarz polecil mi mleko Aptamil-MILUPA.Maly ma wysypke na
      buzi,a ja niemam pojecia czy to wina mleka ,czy moze ja cos zjadlam couczula
      moje dziecko.Moze musze podac mu mleko przeciwalergiczne,bo nadmienie,ze moj
      pierwszy syn(6 lat}byl uczulony na mleko.
      • asikdom Re: marzec 2007 30.04.07, 19:49
        hej. mój Dawid urodził się 16 marca, waga 3550, 56cm. pierwsze szczepienie w tym
        tygodniu. raczej nie martwię się o przybieranie na wadze bo apetyt mu dopisuje i
        rośnie w oczach. martwią mnie bóle brzuszka przez ostatnie dwa dni. mam
        nadzieję, że to nie jest początek kolki. to moje drugie dziecko.
    • izaiwiktor Re: marzec 2007 11.05.07, 12:31
      moja corka urodzila sie 06.03.3820g 55cm
      • karunia8 Re: marzec 2007 12.05.07, 14:13
        a moja corka Wiktorka urodzila sie 17 marca 2007 i wazyla 3550 a dlugosc jej to
        55 cm
      • aaaagaaa2 Re: marzec 2007 22.06.07, 23:04
        moja Maja urodziła się 22 marca. Po bardzo wyczerpującej i problemowej ciąży
        wyszła na świat piękna mała istotka z długimi, kręconymi włoskamismile Zdrowa i
        śliczna - Ważyła 3100, mierzyła 54 cmsmile Dziś kończy właśnie 3 miesiące!!!!
    • ewelia207 Re: marzec 2007 11.05.07, 17:07
      Witaj moj synek nazywa sie Robert,Pawel i rowniez urodzil sie 5 marca o
      godz.20:48 czasu usa i warzyl 3850 a 17 maja jego pierwsze szczepienie mam
      nadzieje ze nie bedzie cierpiec. Pozdrawiam ciebie i twoje malenstwo!!!!!!
    • kasska0 Re: marzec 2007 16.05.07, 16:46
      Cześć, mój synek Marcin urodził się 15.03. o 12:15 przez CC.
      Ważył 3420 g i mierzył 56 cm. Karmię tylko piersią - narazie smile, rośnie w
      oczach. 3 tygodnie temu byliśmy na pierwszym szczepieniu i ważył 5100 g, teraz
      nie wiem ile ale na pewno więcej, bo coraz cięższy. To moje drugie dziecko i
      drugi synek. Starszak ma 5 lat i 4 miesiące i jest wspaniałym starszym bratem.
      Stanął na wysokości zadania jak na swój wiek. Jestem bardzo szczęśliwą podwójną
      mamą. Pozdrawiam resztę Marcowych Mam.
    • duniaz1 Re: marzec 2007 16.05.07, 19:22
      moja corka Antoninka urodziła się 27 marca i ważyła 3800 kg /57 cm. teraz ma
      juz siedem tygodni i wagę 5300. jest na piersi. od kilku pewnego czasu mowi
      wyrazne ełłła lub gyyy.
      • mom15 Re: marzec 2007 17.05.07, 13:02
        Moja córeczka Małgosia urodziła się 15 marca 2007 r. o godz. 21.20 waga 4 kg i
        dł. 60 cm. Obecnie skończyła 2 miesiące śmieje się, guga i poznała co to rączka
        bo wkłada ją sobie do buzi. Pozdrawiam was.Agata
    • asikdom pierwsze szczepienie i "długość" dziecka? 18.05.07, 20:17
      witajcie. Na szczepieniu pielęgniarka mierzyła Dawida centymetrem przykładając
      do ciała i wyszło jej 71cm. to bardzo dużo na takiego maluszka i trochę to chyba
      nie adekwatne do prawdziwej długości, bo z ciekawości zmierzyłam go jak się
      wyprężył i wtedy wyszło około 66 cm. jak były mierzone wasze maluchy? waga na
      równe 2 miesiące to 6900. Maluch nie najlepiej zniósł szczepienie, spuchła i
      zaogniła się nóżka w okolicach wkłucia i płakał bardzo przez kilka godzin. ale
      na szczęście przeszło bez śladu.Pozdrawiam wszystkie marcowe Mamy
    • malgos_mysz Re: marzec 2007 23.05.07, 20:06
      ale duzy twoj brzdac! ja mam córeczke Madzia urodziła sie 7,03,07 wazyła 3700 g
      i miała 58cm. na wizycie 23,04 wazyła 4160g. jest zdrowiutka i bardzo grzeczna!
      nalezy do spokojnych dzieci! pozdrawiamy
      • madlilein Re: marzec 2007 24.05.07, 08:36
        Nasza Maja ur. się 05.03.07. o godz. 17.45 ;2900g i 53 cm.,po 6 tygodniach na
        wizycie kontrolnej ważyła już 4090.Za tydzień idziemy już na drugie
        szczepienia.Jedyny problem jaki mamy to kolki.
    • lulla1 forum marzec 2007 25.05.07, 20:20
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40480
    • jenx Re: marzec 2007 28.05.07, 15:26
      hej dziewczyny! mozemy dolaczyc??? moje coreczki zosia i julka urodzily sie w
      35tc 14 marca o 3.22 i 3.24. zosia wazyla 1800 a julka 2600. obie super rosna!
      pozdrawiamy smile
      • budzyna Re: marzec 2007 10.08.07, 22:40
        To jeszcze ja dołączę! Pozdrawiam wszystkie marcowe mamy i dzieciaki, a
        szczególnie Jenx z Zosią i Julką - chyba się znamy? Wojtek urodził się 13 marca
        o 15:20, w 33 tc, ważył 2100g i miał 49 cm. W poniedziałek skończy 5 miesięcy i
        waży 6140g.
        Ślicznie przesypia noc (tak 21-5 lub 6, bez karmienia pomiędzy, a potem jeszcze
        zwykle do około 8,)
        Karmimy się ciągle piersią + zaczyna jeść jarzynki, bo pewnie niedługo będę
        musiała wracać do pracy sad.
        Pozdrawiamy!
    • magda.w83 marzec 2007 28.05.07, 19:28
      Witam !!! ja również pochwalę się smile
      Mój synek Tomuś urodził się 3.03 - 4250g, 59cm,(CC)
      Pozdrawim wszystkie mamusie marcóweczek smile
    • mysza9613 Re: marzec 2007 31.05.07, 23:55
      HEJ! Moja Majka ma dzisiaj równe 2 m-ce Urodziła się przez c.c 31 marca 2007 o
      godz. 10.20. Starsza córka Lenka ma 6 lat i jest super siostra.Jesteśmy z niej
      dumni. Majka ważyła 3420g i mierzyła 54cm . We wtorek byłyśmy na szczepieniu ,
      które dzielnie zniosła teraz waży 4600g. Zapraszam Was na Marcowe Mamy 2007!
      • jaagoda Re: marzec 2007 31.05.07, 23:58
        czesc,

Maciuś - ur. 26.03.07 - 3560/52 cm. W 7 tyg. - 5720 g.

Mam pytanie - czy Waze pociechy podnosza juz głoówki?
        Moj jeszcze nie.

jagoda
    • nataliak9 Re: marzec 2007 01.06.07, 21:12
      witajcie! jestem mamą Luizy urodzonej 21.03.2007 o godz 22,40. wago 3,600kg, 57
      cm. rosnie jak na drożdżach, niecałe 10 tyg miała 6375g, karmie piersią.
      pozdrawiam serdecznie marcowe mamy z pociechami
      • hs79 Re: marzec 2007 07.06.07, 23:37
        Witam wszystkie marcóweczki smile
        Moja córeczka Gabrysia też urodziła się 21 marca br. na Pierwszy Dzień Wiosny.
        Była długaśną panienką, bo mierzyła 61 cm przy wadze 3800. Skończyło się
        niestety na cc. Na szczepieniu 9.04 ważyła już 5200, karmię piersią.
    • sloneczniki1 Re: marzec 2007 14.06.07, 09:11
      mój Szymonek urodził sie 27.03 ,miał 53cm długosci i ważył 3800g,jest
      fantastyczny,uwielbia jeść i być w centrum zainteresowaniasmile wtedy obdarza
      najpiękniejszym usmiechem i gaworzy, za tydzień idziemy na 2 szczepienie mam
      nadzieję, że zniesie je tak doskonale jak pierwsze,pozdrawiam szystkie marcowe
      mamy - mama Szymonka
    • mamamareczka Re: marzec 2007 23.06.07, 22:21
      mój Paweł urodził sie 6 marca o godzinie 9:50 wazył 3190g a mieżył 54cm
      becnie ma już ponad 3 miesiace i na drugim szczepiemiu wazył 6500g
      Pawełek ma brata Marka który równiez urodził sie w marcu ale w 2004 roku
      pozdrawiamy
    • gostosa Re: marzec 2007 25.06.07, 09:16
      Czesc dziewczyny!!! Moj Maximilianek urodzil sie 27 marca o 9.34 rano. Wazyl
      3500g i mierzyl cos okolo 51cm (tu gdzie jestesmy nie mierzy sie dzieci po
      urodzeniu). W tym tygodniu skonczy 3 miesiace smile). Gaworzy, smieje sie w
      glos,trzyma glowe dlugo i wysoko. W tym dokladnie momencie krzyczy na mnie, ze
      zrobil juz kupke i czas sie przebrac smile) No to lecimy. Przesylamy usciski
      wszystkim marcowym mamom i ich bobaskom. Acha, Maximilianek wazy juz ok. 7 kg,
      jest karmiony piersia a kolki zdarzyly na sie moze 4 razy.
      • gostosa Re: marzec 2007 25.06.07, 10:10
        Wyrodna ze mnie matka - zeby sie pomylic w dacie urodzenia syna!!! smile
        Maximilianek urodzil sie 29 (jak jego tata) marca (jak mama) a nie 27?!?!?!
        Skad mi sie to wzielo to nie wiem.
        Dziewczyny piszcie jak sobie radza Wasze pociechy, co nowego i w ogole.
        Bedziemy sie wszystkie cieszych z ich postepow smile))
        Buzka
        Marta z Maximiliankiem
    • dorotka.k1 FORUM MARZEC 2007 27.06.07, 18:45
      Witam,
      wszystkie marcowe mamy, które pragną uczestniczyć w dyskusjach o swoich
      pociechach i nie tylko zapraszam na forum Marzec 2007. Do zgłoszenia proszę
      dołączyć porządne uzasadnienie.
      Pozdrawiam Marcówka
      • aliah1 Re: FORUM MARZEC 2007 03.07.07, 14:26
        Jakieś parę dni temu chcąc pogadać wysłałam, myślę że porządne
        uzasadnienie..brak tam jedynie było PIN-u i nr stanika...Ktoś weryfikując
        PORZĄDNE uzasadnienia kieruje się swoją intuicją, gustem, zasadami pisowni czy
        nie odbiera po prostu wiadomości? Skoro moje "podanie" zostało odrzucone to
        może jakieś słowo wyjasnienia? Czasem szukam rady w sprawach, które mnie
        dręczą, szukam wsparcia i doświadczenia innych, może kogoś z okolic z kim mozna
        by poszaleć wózkami po mieście?...

Marcowa mamo, bo to chyba do Ciebie wysłałam zapytanie, czy coś przeoczyłam?
        Pozdrawiam
        Mama marcowego Szymona
        • dorotka.k1 Re: FORUM MARZEC 2007 04.07.07, 06:56
          aliah1 napisała:

> Jakieś parę dni temu chcąc pogadać wysłałam, myślę że porządne
          > uzasadnienie..brak tam jedynie było PIN-u i nr stanika...Ktoś weryfikując
          > PORZĄDNE uzasadnienia kieruje się swoją intuicją, gustem, zasadami pisowni
          > czy nie odbiera po prostu wiadomości?

A może po prostu nie ma czasu, żeby od ręki na wszystkie zgłoszenia odpowiadać?
          Może też ma dom i rodzinę? Czemu jesteś taka niecierpliwa?

> Skoro moje "podanie" zostało odrzucone to
          > może jakieś słowo wyjasnienia?

Gdyby zostało odrzucone to dostałabyś maila. Twoje zgłoszenie wisi na forum do
          akceptacji marcówek. Większość mam przyjmujemy na próbę. Gdybym odpisywała
          wszystkim odrzuconym to cały dzień siedziałabym tylko wklepując zgłoszenia na
          forum i odpowiadając odrzuconym...

> Czasem szukam rady w sprawach, które mnie
          > dręczą, szukam wsparcia i doświadczenia innych, może kogoś z okolic z kim
          > mozna by poszaleć wózkami po mieście?...

Skoro tyle czasu wytrzymałaś bez marcówek to kilka dni raczej nie powinno Ci
          robić różnicy. Życzymy sobie porządnego uzasadnienia, bo nie widzimy powodu,
          żeby wpuszczać na forum wszystkich którzy tylko o to poproszą, albo
          napisza :chcę dołączyć.
          Nie bardzo wiem, czemu te pretensje...

> Marcowa mamo, bo to chyba do Ciebie wysłałam zapytanie, czy coś przeoczyłam?
          > Pozdrawiam
          > Mama marcowego Szymona

Pozdrawiam dorotka.k1 vel marcowa.mama
          • aliah1 Re: FORUM MARZEC 2007 04.07.07, 12:34
            To może tak Dorotko...
            Domyślam się, że tych zgłoszeń już nie jest aż tak dużo, bo w końcu większość z
            Was zna się od ponad roku, a mając dom i rodzinę tak jak każda marcówka (bo
            skoro marcówka to wiadomo dlaczego i nie potrzebuję takiego argumentu)i tak
            spędza się jakiś czas na forum.
            Dlaczego jestem niecierpliwa? A no dlatego, że pilnie poszukiwałam pewnych
            informacji. To, że jesteście zabarykadowane mogę zrozumieć i rozumiem-ścisłe
            grono. Mam wrażenie, że także hermetyczne. Czy po pierwszej prośbie
            dopuszczenia mnie do forum jestem wiarygodna?
            A jeśli chodzi o to , że dopiero teraz się zgłaszam i tyle czasu wytrzymałam
            bez marcówek, to czy nie przyszło Ci np na myśl, że podłączono mnie do świata
            tydzień temu? I własnie teraz chcę to zrobić? I właśnie dlatego się
            niecierpliwię?
            Nie, nie będę trzymać się tej wersji, bo nie dotyczy ona mnie, dałam przykład.
            Bywam na innym forum w bardziej kameralnym towarzystwie i dlatego zależało mi
            na wiekszym gronie. Wiadomo-więcej informacji.
            Najbardziej zależało mi na dojrzałych mamach czyli po trzydziestce, bo sama do
            takowych należę.
            No i na koniec. Mój post nie był pełen pretensji tylko zniecierpliwienia
            właśnie.

smile W sumie to teraz aż się usmiechnęłam do siebie, bo nie spotkałam się jeszcze
            z taką sytuacją. Toż to jak podanie na studia! CV może! Ale co tam. Moje
            zgłoszenie jest jak najbardziej aktualne i czekam na odpowiedź.
            Gdzieś w okolicach tych stron wyczytałam, że przyjmujecie każdą marcówke i
            serdecznie zapraszacie...

Pozdrawiam wraz z Szymonem

PS
            Można mieć dwa różne identyfikatory?
            • dorotka.k1 Re: FORUM MARZEC 2007 04.07.07, 17:03
              Nie bardzo widzę powód dla którego mam Ci się z czegoś tłumaczyć, zwłaszcza z
              tego jak spędzam czas na forum, ale dobrze...
              Na naszym forum zgłoszenia rozpatrywane są i tak wyjątkowo szybko, na
              niektórych można czekać miesiąc i dłużej. Rozpatruję gdy mam czas. Nie widzę
              powodu dla którego dla Ciebie miałybyśmy zmieniać przyjęte zasady - w ciągu
              kilku dni zgłoszenie trafia na forum do weryfikacji przez marcówki i osoba jest
              przyjęta (najczęściej - więc jak widzisz nie jesteśmy hermetyczne) lub nie.
              Nowe osoby są przymowane na próbę, o czym są informowane przy przyjęciu. Jeśli
              się nie odzywają to bye, bye.
              marcowa.mama to login "założycielski" do którego mają dostęp moderatorzy forum,
              nie istnieje taka konkretna osoba, dlatego poza watkiem z prośbami o dostęp do
              forum (na marcówkach)występuję zawsze pod swoim nickiem. A jako moderator mam
              też inne zajęcia niż tylko przyjmowanie lub nie na forum...
              Nie wiem o jakiej pierwszej prośbie mówisz, bo ja mam tylko jedną.
              Zapraszamy wszystkie marcówki do dyskusji, podczytywaczkom z góry dziękujemy
              • aliah1 Re: FORUM MARZEC 2007 04.07.07, 20:19
                No masz...nie prosiłam Cię żebys się tłumaczyła przede mną...zasady zasadami-
                nie znam, chciałabym poznać, nie próbuję zmienić, nie prosiłam o zmianę, bo i
                po co. Moja sugestia - napisać zasady w widocznym miejscu tak, by każda osoba
                która próbuje uzyskać dostęp do forum miała możliwość zapoznania się uprzednio
                z regulaminem zanim napisze uzasadnienie. Pierwsza była prosba o przyjęcie,
                druga o wyjaśnienie. Nic prostszego.
                Nawiasem mówiąc jeszcze nie zdarzyło mi się żeby mnie ktos nie zrozumiał. Jesli
                moje pytania były zbyt zawiłe - przepraszam.

Myslę, że nie masz mi za złe mojej podpowiedzi jako osoby przecież postronnej.
                W życiu bym nie pomyslała, że na dostęp do jakiegokolwiek forum czeka się
                miesiącami?!Ale skoro tak twierdzisz...zapewne masz rację.
                No nic, zobaczymy. Czego Ci życzyć? Więcej dystansu? Potrafię zrozumieć, że
                ktoś traktuje swoje hobby poważnie, nic dziwnego, spróbuj zrozumieć np mnie,
                osobę, która sobie wymyśliła po kilku dniach, że jej zgłoszenie trafiło w kosz
                czy inny śmietnik, stąd zapytania. Powtarzam - zasad nie znam ( do tej pory nie
                znałam ), nie można mi mieć tego za złe. Wystarczyło odpowiedzieć, a nie
                irytować się z tego powodu.
                Dzięki za wyjaśnienia loginu. Bylam ciekawa, bo czytywałam już o osobach o stu
                twarzach więc stąd moje kolejne zdziwienie choć zazwyczaj nie jestem
                drobiazgowa.
                • dorotka.k1 Re: FORUM MARZEC 2007 05.07.07, 05:58
                  aliah1 napisała:

> Moja sugestia - napisać zasady w widocznym miejscu tak, by każda osoba
                  > która próbuje uzyskać dostęp do forum miała możliwość zapoznania się
                  > uprzednio z regulaminem zanim napisze uzasadnienie.

Prośba o uzasadnienie wisi na forum, a i tak nie wszyscy ją czytają.
                  A przy zgłaszaniu do forum jest napisane, że informację o przyjęciu lub nie
                  otrzymasz drogą mailową...

> Pierwsza była prosba o przyjęcie, druga o wyjaśnienie. Nic prostszego.
                  > Nawiasem mówiąc jeszcze nie zdarzyło mi się żeby mnie ktos nie zrozumiał.

Tylko czemu tę drugą napisałaś tutaj? Gdyby nie jedna foremka to pewnie
                  nieprędko bym się o tym dowiedziała.

> W życiu bym nie pomyslała, że na dostęp do jakiegokolwiek forum czeka się
                  > miesiącami?!Ale skoro tak twierdzisz...zapewne masz rację.

Na odpowiedź z jednego forum czekałam 2 miesiące i nie zostałam przyjęta, a
                  niektórzy właściciele forów prywatnych z zasady "przetrzymują" osoby
                  zgłaszające się. Założyciele takich forów mogą robić wszystko: przyjmować i
                  wywalać kogo i kiedy chcą i bez tłumaczenia, blokować, kasować wątki, przekazać
                  forum innej osobie i w końcu zamknąć forum bez ostrzeżenia.

> No nic, zobaczymy. Czego Ci życzyć? Więcej dystansu? Potrafię zrozumieć, że
                  > ktoś traktuje swoje hobby poważnie

Jeśli ktoś Ci ufa i strzeżesz jego prywatności to trudno podchodzić do tego w
                  sposób lekceważący.
                  • osset1 Re: FORUM MARZEC 2007 02.08.07, 10:12
                    Mój Misiu urodził sie 21.03 - waga 4700, długość 63 cm- mały Niedźwiadek.ta
                    wymiana zdań a propos mam marcówek całkowicie mnie zniechęciła do prób wejścia
                    na to forum. cóż jedna malkontentka mniej pozdrawiam
                    • mysza9613 Nie wejdziesz nie zobaczysz jak jest fajnie :))) 04.08.07, 23:02

• asia.demianczuk17 Re: FORUM MARZEC 2007 20.07.07, 22:17
                Ja urodziłam synka Mikołaja 02.03 o 7.50 Ważył 2870 i 53 cm. Na ostatnim
                szczepieniu (trzecie) lekarz zaleciła USG głowy gdyż jest obwodem większa niż
                klatka piersiowa (a powinna być podobnej wielkości) może macie jakieś
                doświadczenia z taką sytuacją ?
    • wiola160 Re: marzec 2007 11.07.07, 22:44
      mój pawełek urodził się 20 marca ważył 3650 ma się dobrze.Teraz śpi spokojnie a
      ja mam chwilę wonego czasu.
    • magdalena6911 Re: marzec 2007 23.07.07, 22:51
      Witam! urodziłam 31.03 śliczną córeczkę Zosię, Ważyła 3470g i mierzyła 55cm.
      Obecnie waży 6200 i mierzy 69 cm. Pozdrawiam wszystkie mamy MARCÓWECZKI
      • mysza9613 zapraszam marcowe mamy 2007 24.07.07, 21:04

wszystkie marcowe mamy, które pragną uczestniczyć w dyskusjach o swoich
        pociechach i nie tylko zapraszam na forum Marzec 2007. Do zgłoszenia proszę
        dołączyć porządne uzasadnienie.

♥ Majeczka ♥
        ♥ Lenka ♥
        • joanna.kubrak Re: zapraszam marcowe mamy 2007 13.08.07, 21:06
          Witam wszystkie marcowe mamy bardzo serdecznie!!!
    • sila6 Re: marzec 2007 31.07.07, 21:03
      Olaf urodził się przez cesarskie cięcie ważył 3090 i 54 cm!w 3 tygodniu życia
      miał 4 kilo i niestety zapalenie płucsad a 17 lipca ważył 7 kilo i 71 cm !
      Karmiętylko piersiąsmile Pozdrawiam
      • sila6 Re: marzec 2007 31.07.07, 21:06
        sila6 napisała:

> Olaf urodził się przez cesarskie cięcie ważył 3090 i 54 cm!w 3 tygodniu życia
        > miał 4 kilo i niestety zapalenie płucsad a 17 lipca ważył 7 kilo i 71 cm !
        > Karmię tylko piersiąsmile Pozdrawiam
        A OIlaf urodził się2 marca więc za 2 dni kończy 5 miesięcy :0
        • aaaga79a Re: marzec 2007 07.08.07, 21:54
          Witam wszystkie mamy
          Mój Bartoszek urodził się 10 marca 2007 ważył 3400 i 54cm.
          pozdrawiam mamy które rodziły w marcu.
          Swoja drogą jeśli chodzi o "porządne uzasadnienie" CO TO ZNACZY????
          Bo rozumiem że sm fakt rodzenia w marcu to za mało?
          Co powinno się znajdować w takim uzasadnnieniu?
          mama Bartoszka
    • monika.k81 Re: marzec 2007 08.08.07, 16:16
      Maciej urodził się 16 marca, wiec za 8 dni będzie miał 5 miesięcy.
      Ważył 3140 i mierzył 53 cm. Na ostatnim szczepieniu czyli 30 lipca ważył 6500 i
      mierzył 65cm. Jest bardzo pogodnym dzieckiem. Karmię mlekiem modyfikowanym. Od
      niedawna zajada też zupkę jarzynową, kaszkę mleczno-ryżową i deserki owocowe.
      Pozdrawiam wszystkie marcóweczki
      Niech nam dzieciaki szybko i zdrowo rosną
    • karina_b81 Re: marzec 2007 18.08.07, 10:32
      witam moj synek urodzil sie 18 marca 2007 i ma na imie Maksymilian
      Maciej wazył 3.400 kg i miał cale 54 cm. Dzis konczy 5 miesiecy wazy
      7.000 kg i ma 70 cm.
    • wiola160 Re: marzec 2007 21.08.07, 21:06
      coś mało zaglądamy na forum rówieśnicy, ana niemowlaku wszyscy
      szukają rówieśników (ja zresztą też)
      • ania.adamczyk Re: marzec 2007 29.10.07, 14:15
        Moja kruszynka Nadia urodzona 27.03.2007 r. o godz. 16:30 w tępie
        ekspresowym bo 15 minut na sali porodowej ważyła 3400 i od razu