polka_80 27.06.07, 17:04 pochwalcie się jakie macie spacerówki i czy jestescie z nich zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur x-lander XA 27.06.07, 17:13 nie podoba mi się, że dziecko może jechać tylko przodem do kierunku jazdy. Reszta jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
3aloczki Re: x-lander XA 27.06.07, 17:58 Baby Design Rider o taka: www.allegro.pl/item207309572_wozek_rider_baby_design_10_kg_folia_okrycie.html kiedyś już pisałam, jestem z niej bardzo zadowolona, rozkłada się prawie na płasko jeśli chodzi o oparcie a składa do większej parasolki praktycznie jedną ręką, mogę to zrobić nawet z małym na rękach gdybym musiała mam wózek Quinny Speedi SX i w jego spacerówce mały ginie jest tak wielka, szeroka i sztywna więc musiałam kupić taką ale jest super polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksika5 chicco enjoy 27.06.07, 20:16 generalnie jestem bardziej zadowolona ze spacerowki niz z gondoli oto plusy: baaaaaardzo lekka, fajna gleboka budka ze nie potrzeba parasolki, przednie kola skretne, MALY UWIELBIA SPACERY ODKAD SIE PRZESIEDLISMY minusy: slaba amortyzacja, twrade siedzisko ale klade zlozony rozek i jest ok, nie ma okienka zeby zobaczyc co robi dziecko niedlugo zamierzamy kupic porzadniejsza Odpowiedz Link Zgłoś