ziena77 11.07.07, 12:00 Chciałabym kupić coś takiego dla córki ale nie wiem czy będzie z jej strony zainteresowanie. Czy któraś ma dla swojego Szkraba takowe lusterko z plastiku? Bawią się tym dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buska_77 Re: plastikowe lusterko 11.07.07, 12:41 Antek ma takowe na macie,ale jest nim malo zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
blumch Re: plastikowe lusterko 11.07.07, 13:42 Moj tez ma na macie i jest to hit. przewieszam mu tak zeby lezac na plecach widzial siebie. maly jak sie zobaczy od razu miska mu sie cieszy. Tak 20 minut bawi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: plastikowe lusterko 11.07.07, 14:20 moja tez uwielbia sie wpatrywac w lusterko takie od maty. w zwykle tez Odpowiedz Link Zgłoś
krystynacr Re: plastikowe lusterko 11.07.07, 18:42 Mój Jasiu też ma na macie, patrzy w nie jak leży na brzuszku i potrafi się nieźle zagapić a ostatnio wyrwał je i wsadził do buzi także ma wiele zastosowań hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
sorriso77 Re: plastikowe lusterko 12.07.07, 09:08 moj ma taką plastikowa grzechotke, ze z jednej strony buzia,a z drugiej lusterko. ktore niestety wrazenia na nim nie robi, bo i tak trzyma to w paszczy ) na macie lubi ) Odpowiedz Link Zgłoś