agamichal 29.10.03, 05:32 Witajcie Jestem mama Jasia ur. 30.01.2000 i Kubusia ur.15.11.2001. Moi chlopcy bardzo sie lubia, czasem fajnie razem bawia ale tez skutecznie sobie przeszkadzaja. A jak jest u Was? Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.mo Re: Styczen 2000 i listopad 2001 29.10.03, 09:11 Witaj Aga, Ja tez jestem mama Kubusia urodzonego 15 listopada 2001!!! Jest cudownym rozrabiaka - moznaby sie chwalic godzinami. Od kilku miesiecy probujemy (z mezem) zaszczepic drugiego dzidziusia. Na razie niestety nam nie wychodzi Jak dajesz sobie rade z dwojka maluchow. Wyobrazam siebuie, ze w polowie dnia juz padasz ze zmeczenia. Pozdrawiam amo Odpowiedz Link Zgłoś
agamichal Re: Styczen 2000 i listopad 2001 29.10.03, 20:03 Witam Coz za niespodzianka!!!!!!!Moze tez rodzilas w warszawie? Moj Kubus jest fajniutki, duzo mowi, nie opanowalismy jesszcze nocnika, niestety. jasio z kolei juz dosc spory, taki przedszkolaczek. Nie wiem jakby to bylo gdyby Jasio byl sam, totalna nuda. tak maja jakies wspolne pomysly(nie wszystki dobre), ale cos sie dzieje. A ja , radze sobie chyba calkiem niezle, jasio chodzi na 2,5 godz co drugi dzien do przedszkola. Jak sa razem za dlugo to roznie bywa. Wymaga to ode mnie duzo konsekwencji. Sa juz w takim wieku ze zaczynaja miec wspolny jezyk.Poczatki byly trudniejsze. Zachecam Cie goroaco do poszerzenia rodzinki!!!!!!!!!!!!!!Moze masz gg? moj numer 3222232 Moje maluchy pod haslem Jas i Kubus w Zobaczcie Chetnie z Toba pogadam. Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
a.mo Re: Styczen 2000 i listopad 2001 08.11.03, 15:48 Aga, Przepraszam, ze nie odpowiadalam, ale nie mialam dostepu do internetu. NIedlugo to sie zmieni. a na rzie korzystam z komputera bedac na warsztatach, wiec musze juz konczyc. Kubusia rodzilam w Olsztynie. amo Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia_maciusia Re: Styczen 2000 i listopad 2001 04.02.04, 22:32 Mój Maciuś jest z 4 listopada 2001 roku. Także dużo gada, praktycznie już wszystko mówi choć czasami trochę przekręca wyrazy, siusiu woła więc z tym już nie mam problemu, lubi "Kokołka matołka" i lubi gdy czytam mu książeczki, niektóre wierszyki kończy sam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś