juliza 30.10.09, 19:09 www.nienowotworomudzieci.org/ Są jeszcze wolne terminy - dziś zapisywałam maluchy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esti75 Re: Stop nowotworom - badanie 30.10.09, 22:56 a nie wiesz czy w Pn też takie badania będą ?bo się nie doszukałam, a do W-wa daleko Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Stop nowotworom - badanie 31.10.09, 00:14 tez zajrzalam i nawet chcialam wyslac maila z zapytaniem o Trojmiasto, gdzie mozna zrobic badanie, ale nie chce sie wyslac wypisuje, ze jest blad w mailu, a jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni Re: Stop nowotworom - badanie 03.11.09, 20:52 hej wiadomo coś jak w trójmieście? Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: Stop nowotworom - badanie 01.11.09, 11:34 Generalnie lepiej dzwonić po południu. Ja rano nie mogłam się dodzwonić a ok. 15 odebrali za pierwszym razem. Miejsca są na pewno w czwartek i piątek i pani coś wspomniała, że w poniedziałek i wtorek już nie ma wolnych terminów. A co do Trójmiasta, hmmm, może najlepiej zadzwonić i zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.zak Re: Stop nowotworom - badanie 07.11.09, 22:14 Byliśmy na USG. Wszystko u dzieci jest oki. Okazało się, że jutro jak by ktoś chciał przyjść ok 15 to są jeszcze wolne miejsca. Ludzie zapisują dzieci i nie przychodzą a nie odwołują wizyty!! Odpowiedz Link Zgłoś