papasowa 24.06.06, 16:18 kochane chce kupic wozek Implast Spider na wtornym rynku. Czy ktos moze mnie uswiadomic w kwestii wad tego wozka bo na razie wyczytalam same suprelatywy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izakun Re: Implast Spider wozek 24.06.06, 18:32 No właśnie, ja też chętnie dowiem się czegoś więcej o tym wózku, ale jak dotąd nikt o nim nie chciał do mnie napisać... Może teraz we dwie coś zdziałamy... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
papasowa Re: Implast Spider wozek 24.06.06, 19:18 Hej Iza czy widzialas ten wozek w sklepie? Ja zwrocilam uwage ze budki glosno sie skladaja ale ciekawa jestem jak w praktyce. I co w ogole ze skladaniem wozka bo wygladal na wielki a cala operacja na nie za prosta. Czy Ty masz jakies obserwacje?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: Implast Spider wozek 24.06.06, 21:34 Niestety, z wózkami dla bliźniąt w ogóle jest kiepsko. W zadnym sklepie, ktore dotychczas odwiedziłam, poza spacerówkami przecenionymi Graco, nie zobaczyłam nic więcej. Boję się, że trzeba będzie kupować w ciemno, czyli zamówić w sklepie na podstawie katalogu... Zastanawiamy sie jeszcze nad emmaljunga, ale tez jej nie widzielismy. Czy mozesz podac sklep i miasto, w ktorym ogladalas implast? Po weekemdzie rusze znowu na zakupy, moze znajde w koncu to, co nas interesuje. Jesli tak, to dam Ci tutaj znac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 09:32 Wózek mozna zobaczyć "w realu" w Zabrzu na ul.Longina lub w sklepach firmowych podanych na stronie Implasta. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 12:00 Przesyłam link z adresami firmowych sklepów: www.implast.com.pl/ Niestety nie umiem wklejać linków, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 09:30 Miałam spidera przez 10 miesięcy.Byłam bardzo zadowolona.Składanie nie jest trudne, sprzedałam go kilka dni temu tylko dlatego, że mieszkamy w bloku i zmęczyło mnie składanie i rozkładanie przed kazdym spacerem{nie mieścił się do windy}.Jeśli mieszkasz w domu jednorodzinnym szczerze polecam ten model.Gdyby nie trudności z wjechaniem do windy napewno tak szybko bym się go nie pozbyła.W moim mieście jest istny wysyp bliźniaków, ale nasz wózek wzbudzał największy podziw na każdym spacerze.Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 09:56 Dzięki za wszystkie informacje. Niestety, mieszkam na Mazurach i daleko stąd na Śląsk... Mi też ten wózek podoba się ze względu na oryginalność, a o funkcjonalności tylko czytałam pozytywne rzeczy. Fajnie, że się odezwałaś. a propos mieszkan - podobnie jak Ty mieszkam teraz w bloku (2 pietro) bez windy.W zwiazku z tym mam pytanie - czy wozek jest bardzo ciężki i czy mieścił się w standardowe drzwi (80 cm)? Z gory dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam, Iza P.S. Tam, skąd pochodzę ( okolice Wrocławia) tez urodziło się ostatnio bardzo wiele bliźniąt. Tutaj, gdzie mieszkam teraz, jesteśmy w mniejszości i to sporej. Odpowiedz Link Zgłoś
namad1 Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 11:40 Obecnie moje panny jeżdżda tym modelem. Jestesmy zadowoleni z wyboru, kupowaliśmy go w ciemno przez internet( w realu nie mozna było spotkać-lubelskie, nie żałujemy. Wózeczek mieści sie w drzwi 80, co prawda na styk, ale przejeżdża, jest dość ciężki ale dzięki temu prowadzi się super, przednie skretne koło, sprawia,ze mozna nim wykrecić dosłownie w miejscu. Swietnie sprawdza się zarówno na wertepach jak i osiedlowych alejkach. Budy faktycznie głośno sie składają, to chyba jedyny minus tego wózka, gondolki niby też sa wąskie, ale spoko dzieci się w nie mieszcza mawet w kombinezonach (te najmniejsze), latem- maja luzik. Poza tym, łatwo i dobrze sie składa, miesci sie do samochodu (wersja kombi- jest jeszcze sporo miejsca na inne rzeczy). Połaczenie funkcjonalnosci i przyjemną estetyką, sprawia, ze spoko mozna go kupować w ciemno, bo warto. Oczywisci też na spacerach wzbudzamy zainteresowanie, zarówno z powodu oryginalnego wózka jak i z tego ze są bliżniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczki5 Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 11:45 ja też mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona ale ponieważ kupilismy nowy i nie mamy miejsca na dwa będziemy sprzedawać nasz także jak by ktoś był zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 12:22 Jeszcze nie do konca wiemy, czy kupimy nowy wozek, czy moze wlasnie uzywany, wiec prosze, napisz, w jakim jest stanie, co ma na wyposazeniu, kolor i cene, za jaka chcielibyscie go sprzedac. Pozdrawiam,Iza. (mozesz pisac na maila izadominika@poczta.fm) Odpowiedz Link Zgłoś
aga2230 Re: Implast Spider wozek 09.07.06, 22:51 Witam, Jestem zainteresowana zakupem takiego wózka i jeżeli oferta jest aktualna proszę o podanie ceny wózka oraz zdjęcia. Pozdrawiam Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: Implast Spider wozek 10.07.06, 09:47 Jeśli, wózeczek jest nadal do sprzedania - to poproszę o więcej informacji na jego temat na emaila gazetowego. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 11:54 No cóż..wózek jest ciężki i nie ma mowy abyś wniosła go po schodach w całości.Ja wnosiłam najpierw gondolki, później stelaż{niestety ciężki jak dla kobiety i nieporęczny].Jednak jak juz wspomniałam to jedyny minus wózka.Zresztą z pewnością wszystkie wózki bliźniacze są ciężkie.Jeśli bedziesz miała kogoś do pomocy w wnoszeniu to zachęcam, bo jeśli będziesz nosić sama to cienko to widzę.Pozdrawiam jeszcze raz.Pa, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 12:05 Dziekuje wszystkim za informacje. Sadze, ze juz wiem, jakim wozkiem beda jezdzic moje dziewczyny. Pozdrawiam, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
papasowa Re: Implast Spider wozek 25.06.06, 20:40 ja tez jestem przekonana do tego wozka , i choc tez nie bedzie miescil sie do windy to raczej go kupie!innym moge podpowiedziec ze mozna kupic dwa wozki ktore spina sie klamrami i wtedy nie ma problemu z ciezarem lub rozmiarem, a jest to tez podobno praktyczne- ale cena idzie w gore. gdyby ktos chcial sprzedac spidera to prosze o kontakt czarnula@yahoo.com Jesli chodzi o nowke to gdzie najtaniej mozna go kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Implast Spider wozek 26.06.06, 07:18 Mogę doradzić z własnego doświadczenia, że mozna się targować w sklepie firmowym {zwłaszcza jeśli będziesz przy okazji robiła tam inne zakupy}.Na allegro jest wystawiony za 1900 zł.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakaz Re: Implast Spider wozek 22.07.06, 14:14 papasowa napisała: > innym moge podpowiedziec ze mozna kupic dwa wozki > ktore spina sie klamrami i wtedy nie ma problemu z ciezarem lub rozmiarem, a > jest to tez podobno praktyczne- Prosze wybaczyć: wątpie. Proponuje spróbować pokonać zakręt zwykłym 4-r kołowym wózkiem blizniaczym, a potem sobei wyobrazic, że tzreba wykonać to samo ale kółek jest 8-iem. To prosze wybaczyć: żadna alternatywa. Chyba, ze chodzi po prostu o wożenie 2-ki dzieci w 2 niezależnych wozkach przez 2-je opiekunów: tak, to moze byc wygodne. kazek Odpowiedz Link Zgłoś
kakaz Re: Implast Spider wozek 22.07.06, 14:01 papasowa napisała: > kochane chce kupic wozek Implast Spider na wtornym rynku. Czy ktos moze mnie > uswiadomic w kwestii wad tego wozka bo na razie wyczytalam same suprelatywy. Dzień Dobry! Zakupilismy taki wózek 3 miesiące temu. Zanim go kupiłem oglądąnąłem go w sklepie w Warszawie będąc tam na wyjeźździe służbowym: sklepy na prowincji np. w Rzeszowie nie chciały go sprowadzić tylko do oglądnięcia ze względu na cenę. Ja zaś nie chciałem się zobowiązać do zakupu kota w worku. Wózek spisuje sie znakomicie: doskonale sie prowadzi, latwo skręca, co bardzo waz.żne miesci się w drzwi. Wersja ze spacerówkami waży podobno ok 14 kilogramów co jest bardzo małą waga. Wygląda na to, że wózek ten był jednym z najlepszych zakupów związanych z nasza dwójką dzieci. W zasadzie nie wymienie ani jednej wady może pozza tym, że gondolki są niewielkie więc dzieci szybko z nich wyrosną, no ale w końcu nie można mieć zgrabnbego wózna z wielkimi gondolami. Byc może ktos za wade będzie uważął sposobresorowania gduyż sa to sprężyny: nie bardzo jest jak chuśtac w wózku dziec: tzn. dfa sie tylko na boki, a gora dol, jak dzieci lubia. Za to resorowanie znakomicie sprawdza sie na nierównościach: w zasadzie jeżdzimy na spacery po polnych drogach, zcesto kamienistytch i jest ok. Wadą z pewnościa jest cena. Pozdrawiam Kazek Kurz Odpowiedz Link Zgłoś
lilly7 Re: Implast Spider wozek 22.07.06, 18:50 a czy ktoś gdzies widział ten wózek w innym, niż granatowy lub czerwony kolorze? ja spotykam tylko te 2 odcienie Odpowiedz Link Zgłoś
izakun Re: Implast Spider wozek 22.07.06, 20:59 Hej, w Polsce nie dostaniemy niestety żadnego innego koloru Implasta niż czerwony i granatowy. Dzwoniłam do Poznania ( do producenta i sklepu firmowego) i na razie nie ma takiej możliwości. Poczytaj jednak dokładnie, co piszą dziewczyny, podobno za naszą południową grnicą jest większy wybór... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś