Dodaj do ulubionych

bebe confort

15.03.07, 12:40
Czy może używalyście dla bliźniąt stelaża bebe confort, najpierw z
nosidelkami, na zmiane z gondolami, a póxniej spacerówkę? Czy się sprawdza?
Znalazlam w necie stelaż bebe confort na którym można montować wszystkie
możliwe rozwiązania, zastanawiam się na ile jest to funkcjinalne rozwiazanie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • keja34 Re: bebe confort 16.03.07, 11:27
      Nie wiem czy chodzi ci o stelaz Twin Club. Ja wlasnie z takiego korzystam. Od
      urodzenia praktycznie wszedzie chodzilam z dziecmi. Na szybkie zakupy, czasem
      na spacery,jak mi sie nie chcialo jechac do rodzicow po wozek, do przychodni,
      do restauracji. Teraz zastanawiam sie nad kupnem siedzisk bo z fotelikow
      samochodowych powoli wyrastamy.A nasza spacerowka nie wszedzie sie
      wjedzie.Teraz moje kolezanki sa w ciazy i nasze foteliki pojda dla ich dzieci i
      wlasnie mysla o wozko BebeC zeby wszystko zalatwic jednym stelazem. Gdybym
      miala jedno dziecko tez bym tak zrobila.
      • kaka154 Re: bebe confort 16.03.07, 18:02
        tak chodzi mi o Twin CLubsmile
        Moje bliźnięta mają się urodzić w sierpniu więc uważam że niezbędny jest wóżek
        z gondolami, i wygodny na dluższe spacery, (planuję zakup implast spider) ale
        dodatkowo równie często poruszam się autem i chcę być z moją dwójką niezależna,
        więc znalazlam foteliki bebe confort plus stelaż, super zaleta że tak latwo się
        sklada, a w przyszlości zamienię foteliki na spacerowe siedziska, żeby mieć
        podręczny lekki wózek do auta, bo implast mi się nie zmieści.
        Tylko się zastanawiam czy będę z tego wszystkiego korzystala, czy nie za dużo.
        No i czy będę zadowolona...
        • keja34 Re: bebe confort 17.03.07, 12:51
          Z wlasnego doswiadczenia moge ci napisac,ze bedziesz korzystac smile A jak juz
          przestaniesz to zawsze mozna sprzedac smile
          • kaka154 Re: bebe confort 17.03.07, 13:13
            Keja dziękuję za pomocsmile
            Jeszcze pomyślę jak to wszystko zorganizować, żeby bylo jak najlepiej, wiadomo
            idelanie nie będzie, ale trzeba sobie ulatwiać życie maksymalnie. A teraz mam
            czas to mogę przeanalizować wszystkie opcjesmile
            A ile mają Twoje bliźniaki i jakiej plci??
            U mnie jeszcze nie wiadomo. A w bebe confort podoba mi się to że jest duży
            wybór kolorów, i przy fotelikach i siedziskach spacerowych, no i są śpiworki. A
            wlaśnie używalaś śpiworków do fotelików?
            Pozdrawiam
    • anuszkak26 Re: bebe confort 18.03.07, 10:32
      Ja też mam wózek bebe comfort Twin Club + foteliki Creatis + spacerówki.
      Narazie używamy fotelików creatisa jako gondolki i do auta.Nie kupiłam gondolek
      bo chyba dwie naraz sie nie mieszczą na stelażu Twin Cluba (ale nie jestem
      pewna) Pozatym w Creatisach mogą dzieci normalnie jeździć jak w wózku
      głębokim,no może nie dłużej niż 2-3 godz ciurkiem.A co do spacerówek to jeszcze
      nie wiem bo jeszcze nie używam.
      • kaka154 Re: bebe confort 18.03.07, 11:46
        Dokladnie anuszka, niestety gondole się nie zmieszczą dwie, dla dzieci w różnym
        wieku gondola plus spacerówka to tak. Wlaśnie to dokladnie sprawdzalam.
        A powiedz mi czy latwo się ten stelaż sklada??? bo jeszcze go na żywo nie
        widzialam. A używasz śpiworków do fotelików??? I jestem ciekawa czy masz dwa
        kolory fotelików czy jeden. Bo ja mam pomysl że zakupię dwa różne kolorywink Na
        początek kupię tylko stelaż plus foteliki. A dopiero później siedziska, żeby
        nie wszystko na raz.
        • anuszkak26 Re: bebe confort 18.03.07, 16:38
          Stelaż sie składa banalnie łatwo-jedym przyciskiem i naciśnięciem nogą.Ja mam
          jeden kolor fotelików ale znam przypadki że mają dwa róże i fajnie to
          wygląda.Wózek jest naprawde godny polecenia.
          • keja34 Re: bebe confort 19.03.07, 20:15
            ja mam dwa kolory So pearly sand, sporty red. Ze spiworkow korzystalam.Byly
            mega wygodne zwlaszcza,jak bylo zimno bo nie musialam walczyc z kocykami etc.
            Wiec jak masz watpliwosci to nie potrzebnie bo bedziesz bardzo zadowolona.
            Tylko nie wiem czy jest sens zeby je teraz kupowac bo przeciez ma byc coraz
            cieplej.
            • kaka154 Re: bebe confort 20.03.07, 09:32
              Keja no tak, tylko moje będą jeszcze dlugo w brzuchu... maja się urodzić w
              sierpniuwink
              A ja siedze na zwolnieniu i szukam najlepszych rozwiązań, chcę obejrzeć w
              sklepie żeby potem tylko hurtem zamówić wszystkosmile
              Pozdrawiam
              • keja34 Re: bebe confort 20.03.07, 20:19
                No to urodzisz tak,jak ja (tez sierpien i to 01.08). Ja kupowalam w sklepie
                internetowym male dziecko(www.maledziecko.pl). Chyba bylo najtaniej. To
                z doswiadczenia powiem,ze ze spiworkow na pewno skorzystasz. Ja kupilam tez
                folie,ale ani razu jej nie uzylam. Orientujesz sie moze ile kosztuja siedziska
                spacerowe? Bo ja powoli musze o nich myslec
                • kaka154 Re: bebe confort 22.03.07, 20:21
                  smile
                  Keja wiem ile kosztują siedziska w necie: www.calineczka.pl 436zl, www.e-
                  maluchy.pl 390zl, www.familyshop.pl 459zl.
                  Wiem że na pewno mozna kupic za 390. Bo bebe confort w odpowiedniej hurtowni
                  dają 3% rabatu. Ja bylam wczoraj w hurtowni w lodzi, i zdecydowanie
                  zaproponowali mi najniższe ceny stelaża i fotelików.
                  Tylko powiedzial mi sprzedawca że są niewygodne dla dziecka ponieważ sa
                  kubelkowe, i mimo że rozkladaja sie na plask to nóżki ida do góry, nie mozna
                  niezależnie ustawić góry i dolu. Ale juz sama nie wiem czy to wada czy zaleta.
                  Poradzil mi sprzedać stelaż, a po roku kupic lekka spacerówke.
                  Buziaki
      • anna.belle Re: bebe confort 03.04.07, 14:58
        witajcie, moje maluchy mają urodzić się w sierpniu/wrześniu. bardzo podoba mi się twin club, ze względu na super kombinacje fotelików, siedzisk spacerowych, składanie. ale nie jestem pewna czy foteliki na stelażu nadają się jako wózek na pierwsze miesiące życia na jesień i zimę. czy śpiworki pasują do fotelików czy tlyko do spacerówki? i czy można z dziećmi w fotelikach i śpiworka wychodzić na dłuższe spacery? na stronie bebe confort nie piszę wprost, że dziecko może w nich swobodnie spać przez wiele godzin sad
        • shemsi1 mam takie dostac 03.04.07, 21:20
          z okazji tego wywiadu do Baby jaki robilismy. Bebe confort nam sponsoruje twin
          club i lola dla jednego dziecka.
          Miło mi to tu przeczytac, bo te wózki wydawały mi sie takie jakies dziwne i
          szalenie drogie. Do twin club musze tylko siedzisko dokupic.
          one mają jakies budki?
          Mi one tak dziwnie wygladaja
        • kaka154 Re: bebe confort 04.04.07, 11:44
          ja kupuje na normalne (dlugie) spacery wózek implast spider z normalnymi
          twardymi gondolami, który później jest wygodną spacerówką.

Moim zdaniem, jesli chodzi o bebe confort, dziecku w takim foteliku na dluższą
          mete jest niewygodnie i nie jest to zalecane, u nas stelaż będzie slużyc
          glównie jako przewoźnik fotelików do auta, i jak będę coś musiala zalatwić w
          miescie, ale wtedy gsy sie wybierzemy samochodem, itp.

Moje bliźnieta tez się bedą rodzić w sierpniu. Pozdrawiam
    • puszek111 Re: bebe confort 11.04.07, 18:02
      Hej,
      Przeżyłyśmy w Twin clubie spacerówce (siedziska Opera) dwie zimy, bez śpiworków
      (w ciepłych kombinezonach i czasami przykrywałam kocykami). Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka