gruba_mamma 18.02.08, 09:53 Mi 20 kilo, schudłam 5 przytyłam 8 i teraz spadło 3 a dzieć ma 8 m- cy.W sumie 20 zostało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 bede wredna.... 18.02.08, 09:56 mam 3 kg mniej niz przed ciaza. W ciazy przytylam 14, ale szybko spadło jakos Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: bede wredna.... 18.02.08, 10:02 Boże jakież to nie fair!!! Shem mialaś troje dziecków w brzuchu i przytylas tylko 14. Ja jednego a przybyło mi 20!) Zostało nadal dwa... i nie umiem sie ich pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_mamma Jesteś mega wredna;) 18.02.08, 10:02 zzieleniałam z zazdrościja już w 3 miesiącu ciąży wyglądałam jak inne w 8, szef jak mnie widział to miał atak śmiechu codziennie(bo przed ciążą szczupła byłam ) Ale fajki rzuciłam i żreć mi się chciało jak nie wiem i tylko jak coś pożarłam to mdłości mijały to teraz mam Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 hehehe ale na pocieszenie 18.02.08, 10:09 w pierwszej ciazy przytylam 20 kg i strasznie ciezko mi było to zrzucic. Teraz sie juz pilnowałam co jem, z drugiej strony niewiele mi wchodziło, to juz pilnowałam by były to rzeczy zdrowe dla dzieci zeby rosły. Adas miał 1,5 roku, przestałam karmic i zaczelam sie odchudzac. 16 kg zrzuciłam. Z tego co zauwazyłam, to wiele wg diety MM nieswiadomie robilam idzie wiosna, to polecam kalafior z wody plus maslanka. Tym sie zajadałam i schudłam Odpowiedz Link Zgłoś
100ania tyż będę wredna :) 18.02.08, 10:25 przytyłam 8kg zrzuciłam 10kg (razem z wagą dzieci, czyli 3050g w sumie) po miesiącu wlazłam w przedciążowe spodnie teraz jest -2 kg w odniesieniu do stanu przedciążowego na pocieszenie - zdjęć zrobionych po urodzeniu starszego syna nie oglądam; pączek w maśle i to jeszcze na podwójnych drożdżach to był przy mnie mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
oooziii - 18 18.02.08, 10:40 po 3 miesiącach wróciłam do wagi z przed ciąży, po kolejnych 2 dosatałam ataku trzustki schudłam ok 15 potem dostałam kolejnego ataku po operacji schydłam kolejne 6 teraz już powoli odzyskuję wagę także może do lata przestanie ze mnie wszystko spadać (o ciuch chodzi oczywiści bo nawet majtki mi z dupy lecą) Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Jesteś mega wredna;) 18.02.08, 12:19 Ja w 20tyg. i na razie od początku ciąży -5kg. Ale mam taki schiz w temacie nie utycia w ciąży, że co drugi dzień na wadze stoję. Staram się jeść mądrze ale czasami zdarza mi się grzeszki popełniać. A jak teraz sobie odbije i to z nawiązką? Boże czemu ja taka nie normalna, że własna dupa ważniejsza niż dziecko. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy kolejny batonik mu pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
surita bede jeszcze wredniejsza :) 18.02.08, 11:00 Dobe po porodzie wazylam tyle, co przed ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: nic nie zostalo 18.02.08, 10:26 przytyłam ok. 25kg jeszcze niedawno miałam 5kg nadwagi ale juz nie mam, dzieki MM Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k_19 Re: ile wam zostało po ciąży? 18.02.08, 10:31 ja w ciąży przytyłam 10kg, potem w jakies 3-4 mce po porodzie schudłam 17kg (tzn te 10 ciążowych i dodatkowe 7) stanęło na wadze 47kg, wygądałam jak szkieletor z wystającymi żebrami a jadłam dużo i wszystko, no ale cały czas karmiłam a teraz nie mam wagi, na szczęście, bo już po ciuchach widze że jest mnie więcej jak przed zaciążeniem ) Odpowiedz Link Zgłoś
oooziii Re: ile wam zostało po ciąży? 18.02.08, 10:48 a na schudnięcie polecam dietę trzustkową znaczy się jeść mało a często beztłuszczowo itd nie trzeba być chorym żeby ją stosować. Tylko ostrzegam po tygodniu chce się wyć za normalnym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ile wam zostało po ciąży? 18.02.08, 11:06 6 kg jak w morde strzelil przybylam 16 zaraz po porodzie zlecialo mi 10 potem jak sie wqrwilam zrzucilam 5 [rzybylo 7 ostatnio wyrezalam te dodatkowe dwa kg i wrocilam do stanu wyjsciowego czyli +6 dobrze ze mi w cm pospadalo,: nogi od porodu -11 cm w obwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g 2 kg 18.02.08, 11:26 przytyłam 15 kg przez 8 mcy ale po drugiej ciazy na pewno zostanie wiecej. acha, jestem typem patyczaka i nic nie robię Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa 5 kilo 18.02.08, 11:47 ale ze pofolgowalam sobie przed ciaza chcialam schudnac 10. ale jak zaczelam sie odchudzac i cwiczyc okazalo sie ze znow jestem w ciazy wiec sobie teraz radosnie tyje Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: ile wam zostało po ciąży? 18.02.08, 12:31 76 kg do porodu- przed dietą mm 71 kg i teraz 66 kg po miesiacu (HE HE). Marzę o 58 kg- więc daleka droga przede mną ))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: 2 albo 3 nie pamiętam dokładnie n/t 18.02.08, 12:55 Nic nie zostalo nawet jestem na minusie...)) Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi mi zostalo 10 kilo, depresja i wstret do ciazy. 18.02.08, 13:34 pozatym czuje sie znakomicie. tylko wszystko nie tak ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 za dużo 18.02.08, 14:44 ale ja mam jeszcze kilogramy przybrane przed ciążą ile dokładnie ważę to nie wiem, nie mam wagi i nie szukam miejsc gdzie mogłabym się zważyć.... powoli dojrzewam do MM Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: ile wam zostało po ciąży? 18.02.08, 15:09 ja w ciazy przytylam ok. 20kg; po porodzie od razu zlecialo 10kg, a reszta powoli, powoli- sporo spadlo jak zaczely chodzica ostatnio postanowilam sie nie obzerac i waze ok68kg- przy wzroscie 178cm to nie jest tak zle...tylko jakos tak miednica mi sie rozciagnela, czy cusale w spodnie z przed ciazy to jeszcze nie wejde, a i wiekszosc powydawalam- myslalam, ze juz na wieki wiekow bede "grubaskowata" Odpowiedz Link Zgłoś
nesting_sheep Re: ile wam zostało po ciąży? 18.02.08, 19:32 Shem ty wredoto jedna, 14 kg na 3 to tylko 4,66 na dziecko!!! A ja z jednym przybrałam 18kg, ale już 3 miesiące później ich nie miałam, ale teraz znowu mam 2 na plus Odpowiedz Link Zgłoś
pollys nic :P przytyłam w ciązy 22kg, schudłam 27kg :P 18.02.08, 21:42 ale przestałam karmić i przybyło aktualnie 4 czyli mam kilko mniej niż przed zaciążeniem DDD przykro mi bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa na minusie 18.02.08, 22:54 nic mi sie zostalo, jestem minus 4 tego co przed ciaza. a w ciazy to nie pamietma ile mi przybylo, bo to bylo na amej koncowce, podobnie tyle co u szem - cos kolo 12 kg Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 15 przybrałam w ciąży 18.02.08, 23:19 a teraz zostało mi do zrzucenia do wagi przeciążowej 4 kg. Odpowiedz Link Zgłoś