azille 06.05.08, 20:48 Jakie mają być te sandały? Mają trzymać kostkę tak czyli co takie mogą być czy zle?: www.allegro.pl/item353182163_sandalki_mcarthur_107_m_7a_rozmiar_21.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubasio Re: Sandały 06.05.08, 20:54 ogólnie fajnie, ale ja bym ich nie kupiła ze względu na to, że nie mają zakrytych palców dzieciom bardzo często leci stopa do przodu, nie mówiąc już o tym że jeszcze super dobrze nie chodzą i wiecznie się potykają i te paluchy byłyby narażone na różne wypadki ale to moje zdanie, potwierdzone jedynie obserwacją mojego Kubasa - musiał mieć zapalcowane sandałki, bo w innych stopa mu uciekała i rysował paluchami po ziemi i wiecznie jakieś kuku miał Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: mogą być 06.05.08, 22:41 ale tak jak pisała Buba, stopa może lecieć so przodu. Moja młoda chadzała w takich: www.tombut.com.pl/ W zakładce LATO - tzw. buty pani woźnej Młodemu już takie kupiłam, ale narazie pełnią funkcję dekoracyjną, bo jeszcze skubaniec nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
azille dzieki dziewczyny 06.05.08, 23:08 gruby nie chodzi tylko biega wiec opcja z zakrytymi palcami cyba bedzie dla niego najbardziej odpowiednia Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: dzieki dziewczyny 06.05.08, 23:15 powiem Ci że Kubas nosił zakryte sandały bodajże do 3 roku życia i w sumie do tej pory takie woli, ale on kaleka jest - na prostej drodze się wywala ;P Odpowiedz Link Zgłoś