dzika41 06.07.08, 22:40 Glonojady zniosły jajca!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Ha!!! BĘDĄ MŁODEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! 06.07.08, 23:05 y myslalam ze ziemniaki :o Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 A duze masz akwarium? 08.07.08, 14:11 Moja mama ma takie srednie i cale zielone, bo jeden glonojad sie ostal na polu walki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Chcesz to mogę podesłać 09.07.08, 09:53 Akwarium niewielkie, tylko 60 litrów Mamy parkę dorosłych glonojadów, (dobrze wybierałam bo co chwila jajca znosi samica, a samieć na okrągło za nią gania PP), 15 małych glonojadków (około 2 cm) czarne w biało-kremowe kropki i około 20 maluśkich glonojadków które ledwo co wykluły się z jajców. Jak chcesz to mogę kilka Ci, a raczej Twojej mamie podesłać kilka małych glonojadów bo nie wiem co my z taką chmarą zrobimy.... Ślubny powiedział że następne jaja wyrzuci. Kurna nie mogą tak tylko dla samej przyjemności tylko od razu dzieci robią, pobozni się znaleźli.... ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś