gabi683 07.10.10, 08:43 Czy któraś z Was odczulała się ta metodą? Jeśli tak to proszę napiszcie czy pomogła. Ja się zastanawiam chce odczulić córki,ale jakoś dla mnie to zbyt piękne aby było możliwe www.odczulanie.pl/alergia.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_em71 Re: odczulanie brt 12.10.10, 10:10 mój syn jest odczulany, efekty już są widoczne po kilku latach bezskutecznego leczenia i nieustającego chodzenia od lekarza do lekarza, po pobytach w szpitalu, stwierdziłam, że spróbuję wszystkiego, co mogłoby mieć szansę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hawela Re: odczulanie brt 12.10.10, 10:44 Zastanawiałam sie nad biorezonansem w innym kontekście - bólu kręgosłupa. Czytałam jakiś artykuł w gazetce w poczekalni u lekarza. Zachęciłam się. Ale po wywiadzie wśród znajomych zrezygnowałam - ktoś korzystał, ktoś słyszał i ogólnie królowało jedno zdanie: szarlataneria i nabijanie kasy. Ale nie jestem o tym tak w 100% przekonana. Tez bym chętnie spróbowała z odczulaniem najmłodszego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: odczulanie brt 12.10.10, 14:10 Ja nikogo nie zamierzam ani zachęcać, ani zniechęcać. Przyznam, że również byłam sceptycznie nastawiona i około roku zajęło mi podjęcie decyzji, z tym, że właśnie w ciągu ostatnich miesięcy zmiany tak się nasiliły, że żadne z dotychczas stosowanych metod nie przynosiły rezultatu. U mojego dziecka problem dotyczył zmian skórnych, dodatkowo okazało się, że na sterydy, którymi (m.in.) był leczony również reaguje alergicznie Na chwilę obecną już tylko natłuszczam, skóra się odbudowuje, nowe zmiany nie powstają. Nie chcę się jeszcze cieszyć przedwcześnie, ale gołym okiem widać poprawę i oby tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś