Dodaj do ulubionych

Inhalator, nebuliztor

18.10.10, 13:32
dziewczyny, poradźcie jaki nebulizator, inhalator kupić. Syn ma 3 latka, teraz zaczął chodzic do przedszkola i zaczęły sie katary, chcialabym mu zrobic inhalację. Zalezałoby mi na takim sprzęcie aby mozna bylo inhalowac nie tylko lekami ale wlasnie jakimis ziolami, roztworem soli itp.
Obserwuj wątek
    • smok27 Re: Inhalator, nebuliztor 18.10.10, 22:38
      my mamy Medel Family (czy jakos tak) i jestesmy zadowoleni
    • dorek3 Re: Inhalator, nebuliztor 19.10.10, 14:20
      Solą to możesz każdym. Jak bierzesz pod uwagę leki to każdy tłokowy, nie ultradżwiekowy. Ja od 4 lat mam Medel Family i jest OK.
    • frestre Re: Inhalator, nebuliztor 20.10.10, 19:07
      miesiąc temu kupiłam Medel PRO (szybki czas podawania leków w porównaniu z innymi na rynku)
      zapytaj pediatrę bo nasza poleciła pneumatyczny
      napewno nie można nim podawać żadnych ziół,olejków
      • lumja Re: Inhalator, nebuliztor 21.10.10, 10:13
        ja wlaśnie szukam takiego uniwersalnego, póki co jeszcze nigdy żadnych wziewnych lekow młodemu nie musialam podawać, my też nie braliśmy, na chwile obecna bardziej zależy nam na takich inhalacjach ziołowych, pomocnych przy katarze ale w razie czego, żeby mozna było tez podac lek.
    • mama_misi Re: Inhalator, nebuliztor 21.10.10, 12:35
      I jeden i drugi z polecanych jest wystarczający na potrzeby małego choruska smile Możesz przy wyborze kierować się ceną, bo parametry maja podobne.
      • pysienka Re: Inhalator, nebuliztor 21.10.10, 15:37
        Medel Family, jesteśmy zadowoleni. Model Pro jest chyba cichszy ale droższy.
    • kacha197803 Re: Inhalator, nebuliztor 22.10.10, 18:39
      cześć
      ja z mężem kupiłam włoski inhalator A600. Mamy 18 miesięcznego synka i inhalator sprawdza się. Ma wszystkie potrzebne końcóweczki i maski. Jest bardzo cichy i ma fajny wygląd. Zapłaciliśmy za niego tylko 140 zł razem z przesyłką kurierem za pobraniem. Inhalatorek był u nas następnego dnia po zamówieniu. kupiliśmy go na www.olimed.pl . Nawet się nie logowałam, tylko zadzwoniłam do tej firmy(tam jest taka zakładka O nas i tam jest telefon) i zamówiłam za pobraniem. Naprawdę polecam. Podajemy synkowi głównie sól fizjologiczną i Pulmicort.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka