12.03.11, 15:48
w jednym z wątków mojeskarby2 wspomniała właśnie o tym specyfiku do nosa. Czy któraś z was miała jakieś doświadczenia z tym sprayem, którzy lekarze go polecają i na co, jak często stosować i jak długo (gdzieś spotkałam się z opinią że do 28 dni)? Dziś zakupiłam ten produkt, ale ulotka bardzo lakoniczna, poza tym moje dziecko skarżyło się po aplikacji że szczypie go nosek.
Obserwuj wątek
    • bobusie Re: immuwash 14.03.11, 23:27
      Mam jeszcze pytanie, czy po pierwszych zastosowaniach może się pogorszyć - małemu coś bardziej furczy w nosku?
    • mamma.2 Re: immuwash 15.03.11, 08:47
      Znalazłam ulotkę w necie:
      www.domzdrowia.pl/67203,immuwash-aerozol-do-nosa-50-ml,www.domzdrowia.pl.pdf
      Przeczytaj wink
      Ja mam zalecone dla mojego syna, który ma 6 lat. Zaleciła mi go laryngolog przy ciągłych/ nawracających infekcjach nosa i w całym sezonie grzewczym, czyli dłużej niż miesiąc. Mamy spokój od 2 miesięcy z katarami. Dostaje do noska 3x dziennie po jednej dawce (choć przyznam się, że mieliśmy zalecone po 2 dawki) i za każdym razem kichnie sobie po zaaplikowaniu, ale ogólnie nie narzeka na nic.
      Jest dobrze smile
      • mamma.2 U nas jest skuteczny :-) 15.03.11, 08:48
        • nnely27 Re: U nas jest skuteczny :-) 26.04.11, 10:49
          kto jeszcze stosował ImmuWash?i jakie efekty?
          • poprostumama78 Re: U nas jest skuteczny :-) 26.04.11, 13:11
            My stosujemy teraz 1x dziennie, w sezonie grzewczym stosowaliśmy 3x dziennie. I do tego immunotrofina syrop. Nie chcę, żeby brzmiało to jak reklama, bo oba produkty są tej samej firmy. Bynajmniej są skuteczne u starszego 6latka. Jak młodszy 4latek się wyleczy z anginy to wprowadzam mu ten syrop, bo nigdy jeszcze u niego nie próbowałam, mamy właśnie drugi antybiotyk w ciągu 2 tygodni z przerwą 4dniową.
    • alfa36 Re: immuwash 10.03.12, 22:07
      Ktoś jeszcze zastosował? Czy o jest woda morska z jakims dodatkiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka