Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spódnice, spódnice - ile macie letnich?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:01
    w taki upał noszę tylko spódnice, mam zdecydowanie więcej letnich niż
    zimowych, ostatnio mam spódnicowy szał i naliczyłam ich w szafie ok. 10; ile
    macie spódniczek?

moja kolekcja
    turkusowa za kolano z falbanką
    brązowa hippie
    brudny róz z koronką czarną do połowy łydki
    czarna lniana za kolanko trapezowa
    jeansowa za kolano trapez
    ciemnozielona rozkloszowana przed kostkę
    brązowo-niebieska kopertowa długa
    kremowo-pomarańczowo-zielona szeroka z karczkiem za kolano
    rózowa z zielone kwiatki bawełniana na upały za kolano
    bawełniana mini, ale tylko po domu

spodni w ogóle nie chce mi się nosić, chociaż zimą noszę tylko spodnie
    Obserwuj wątek
      • gosik79 Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 10:06
        2 - ale pogoda u nas nie zachęca do noszenia spódnic;), nawet dziś
      • lucy215 Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 10:10
        2 - czerwona w hawajskie kwiaty, trapezowa, i biała, z halką a na niej koronką
        ( brat się z niej śmieje i mówi że chodzę w firance)
        kupiłam wczoraj sukienkę, białą w prążki szare wiązaną na szyi
        wygrzebałam z szafy czerwoną, też w jakiś motyw kwiatowy też wiązaną na szyi
        • Gość: Ania spódnice, spódnice - ile macie letnich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:20
          mam w ogóle 4 spodnice, ale b.rzadko w nich chodze

na upal zdecydowanie wole przewiewne jasne spodnie i tych troche mam:)
          • miska_malcova Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 12:23
            mam 2 letnie sukienki i ze cztery spódnice różnej maści. Upał nie do wytrzymania
            • kawusia76 Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 12:25
              mam 5 spódnic i duzo (chyba z 11)sukienek letnich,głownie z asymetrycznym
              dołem,wiązanych na szyji,na gorsecie lub na ,,spaghetti"
              • Gość: jo-asiunka Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? IP: *.stacje.agora.pl 29.07.05, 12:28
                Ja w ogóle ostatnio przerzuciłam się na spódnice - w tym sezonie kupiłam pięć
                plus kilka sukienek. Zimą planuję to samo. Moim ulubionym sklepem spódnicowym
                okazał sie promod.
      • Gość: kijolady Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:17
        Mam same spódnice na lato, moze ze 30. co sezon kupuje minimum 10, a laskami w
        spodniach dzinsowych w taki upał się brzydzę
      • przemkowa.b Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 13:30
        Moment, niech policzę: sukienek mam pięć letnich, z czego jedną chinkę i nosze
        ją jako tunikę do spodni, poza tym spódnice: ze sześć lub siedem:)
        • Gość: nati Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? IP: *.sympatico.ca 29.07.05, 15:23
          Jestem spodnicowo - sukienkowa maniaczka, spodnic letnich mam 10, a sukienek
          okolo 30 i ciagle mi malo!
          • przemkowa.b Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 19:51
            lol, podziwiam, 30 sukienek:)
      • zettrzy Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 17:54
        sama nie wiem ile ich mam - zreszta i tak nigdy nie dosyc
        • kinky5 Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 18:13
          wyjelas mi to z ust (klawiatury)
          • miska_malcova Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 20:04
            wszechobecnie panujący upał zmusił mnie do zakupu kolejnych spódnic i sukienek
            • maadz Re: spódnice, spódnice - ile macie letnich? 29.07.05, 20:18
              rzeczywiscie letnie spodnice sa fajniejsze niz zimowe... a mam: biala z
              hawajskim wzorkiem, taka jasnoblekietno- turkusowa z kokardka ktora faluje jak
              u MM ;), dzinsowa do kolan, dzinsowa mini, do polowy uda bialo-srebrna,
              blekitna w zielono-zolte kwiatki, zolta w paski. czyli okolo 7 letnich spodnic
              i mam jeszcze 2 sukienki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka