Dodaj do ulubionych

laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota

14.03.11, 10:58
Mam skierowanie na konsultację
w sprawie migdałków i uszu
do wyboru mam dwie placówki
Chorzów ul . Tru...a 7
i Katowice Ligota ul. Medyków 16

Chorzów - konsultacje codziennie
Katowice - termin na czerwiec

Gdzie byłoby lepiej??
Obserwuj wątek
    • beatkaa32 Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 15.03.11, 14:32
      proponuję Chorzówsmile
      • beautywomen Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 15.03.11, 16:35
        Proponuję Lecznicę Dzieci i Dorosłych w Chorzowie na ulicy Powstańców.
        Leczę tam dwójkę dzieci na uszka, jest tam również możliwość wykonania zabiegów tz. uszy i migdałki...
        • beatkaa32 Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 15.03.11, 18:47
          O Lecznicy na Powstańców się nie wypowiem dobrzesad plan był taki, żeby przeprowadzić tam zabieg usunięcia 3 migdałka u mojej córki. Lekarz podczas wizyty zaczął panikować, że co to za migdał itd.... co tu dużo mówić- wystraszył mnie porządnie. Dodatkowo zlecił konsultację anestezjologiczną (odpłatniesad)... pobierają też 50zł za "zaklepanie" terminusad no i musisz przejść przez lekarza z Lecznicy zanim ustalą Ci termin.
          • margarita-2 Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 15.03.11, 22:00
            Mam takie samo zdanie, jak poprzedniczka...Na Powstancow nie rozpoznano u mojego dziecka wysieku w uszach, na Medykow zalecono nadal leczenie farmakologiczne, a ja juz mialam skierowanie do Kajetan na zabieg drenazu. W ogole jak porownuje technike badania dzieci w powyzszych osrodkach a w Kajetanach to zupelnie inny swiat. To tyle, jesli chodzi o moje doswiadczenie.
    • kakardka Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 16.03.11, 20:11
      a ja zaproponuje katowicki 'MAVIT" byłam tam z 5-cio latkiem na wycięciu migdałka,terminy czekania na wizyte lekarską ok 2-3 tyg,potem zabieg w ciągu dwóch tyg.
      wątpię czy znajdziesz na śląsku coś lepszego,dla mnie było rewelacyjnie i profesionalnie.
      pozdrawiam.
      • oskarek05 Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 17.03.11, 11:09
        umówiłam się juz
        ale do Myszkowa - klinika Św. Moniki
        termin wizyty 26 maj
    • amkielar Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 17.03.11, 12:51
      My też mamy konsultację w Mavicie w Katowicach. Szybko ustalili termin bo za 1,5 tygodnia.
      • oskarek05 Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 17.03.11, 13:29
        czy to jest w ramach NFZ??
        • kakardka Re: laryngolgia - Chorzów/ Katowice Ligota 18.03.11, 08:47
          tak,jest to zabieg refundowany przez nfz,szpital prywatny,opieka na najwyższym poziomie . my jesteśmy naprawdę zadowoleni!!!!chętnie odpowiem na dodatkowe pyt. bo ja sama wiem z doświadczenia ,że przed zabiegiem z dzieckiem miałam ich sporo...pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka