Dodaj do ulubionych

co jej jest

30.04.11, 19:23
....od kilku dni moja 12-latka , która jest b. żywą dziewczynką i nawet jak miała ponad 39 gorączki to latała stale sie kładzie, jest jakby ospała, przemęczona, płacze- bo boli ją w piersi....już byłam na pogotowiu w czwartek a w piątek u rodzinnego i skierował ją na morfologię, którą dziś zrobiła, wyniki będą w pon. a ona leży, gorączki, kaszlu, nie ma, nie ma zap. dróg oddechowych EKG w normie, 2 mies. temu kardiolog pow., że ma zdrowe serce-po badaniach.
Co jej jest, leży, jest smutna, ospała, mówi, że drętwieje-sztywnieje jej ręka.
NIE wiem co to może być.

Obserwuj wątek
    • green.szate Re: co jej jest 30.04.11, 22:15
      Trzeba poczekać na morfologie. Samo zmęczenie i ospalosc może być objawem wielu dolegliwości w tym zwykle przemeczenie. Może jej brakować jakichś witamin. Ciężko stwierdzić jednak z pewnością nie należy bagatelizowac. Wpadnę tu jeszcze w poniedziałek. Pozdrawiam.
      • zdunia1979 Re: co jej jest 30.04.11, 22:28
        U mojego syna takie onjawy dawała mononukleoza.
    • pusi06 Re: co jej jest 01.05.11, 21:18
      przyjmuje wit.B , zestaw witamin, tran, lek na alergię , helicid i magnez.
      Nadal jest taka-oby to nie nerwica.
      PozdrAWIAM
      • green.szate Re: co jej jest 02.05.11, 23:54
        Morfologie w normie?
        • tyska_edziecko Re: co jej jest 03.05.11, 13:00
          Dojrzewanie, jak nic smile. Może niebawem dostanie @?
          • angami Re: co jej jest 04.05.11, 23:05
            mogą to być objawy na tle nerwowym ( charakterystyczne kłucie w klatce)
            może to być niedobór magnezu i potasu ( jako nastolatka miałam podobne objawy właśnie z tego powodu - zwłaszcza to mrowienie drętwienie ) - w tym celu wystarczy zrobić badanie z krwi na poziom magnezu i potasu.
            może to być związane z dojrzewaniem - wysoce prawdopodobne
            i może być jeszcze wiele przyczyn tego stanu rzeczy nie zamierzam zgadywaćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka