aniapankol
29.10.13, 23:23
Błagam niech mi ktoś pomoże bo albo wyląduje w wariatkowie albo będę patrzyła jak dziecko mi się męczy nie wiem jak długo jeszcze!!! Mam problem z synem w maju skonczyl 3lata i od tego czasu ciagle kaszle bylam juz wszedzie nawet w szpitalu, miliony badan niby wszystko ok a on nadal zle sie czuje .... Objawy ; suchy kaszel , ból brzuszka częsty z przerwaminajczęsciej po jedzeniu , nerwowość , złe sypianie(wiercenie sie w łózku) , kaszel byl leczony syropami i nic pozniej pulmicortem nic potem flixotidem nic w koncu pani doktor kazala odstawic wziewy i jest lepiej bo jak kiedys kaszlal po kazdym wysilku dosc czesto w nocy i rano tak teraz zostal kaszel tylko po wstaniu z łózka z 5-10minut po przebudzeniu ... czaseem sporadycznie w dzien bez onkretnych przyczyn ... mial robione w maju bad kwrwi z rozmazem wyniki wyszly :tak neutr.segm35% w dół limfocyty 50%w góre eozynofile10%w góre pozniej te wyniki w czerwcu w normie tj eo3,1 limf40,5 segm48,4 do tego nic z testow skornych i wziewnych nie wyszlo igecal.9,13 igaa 0,537g/l , igg 7,25g/l , igm 0,799g/l .Badanie na pasozyty bylo robione w pare dni jak zaczal kaszlec i nic pozniej pani doktor profil dala plynantelum podalam jedna dawke bo dostal od tego masakrycznego zatwardzenia pierwszy raz i w tym czasie robilam gliste z krwi i nic ale to chyba blad bo na takich lekach sie tego podobno nie bada. ostatnio mial chyba jakas grype jelitowa wysoka goraczka bol glowy wymioty biegunka i jak przez te dwa dni wymiotowal i oddawal luzne stolce nie kaszlal absolutnie nic . nie wiem co robic o czym swiadcza te wyniki ,rece mi juz opadaja . KIedys dziecko bylo zdrowe jak ryba pare przeziebien i tyle ... pluca ok , wymaz z gardla crp ok usg brzuszka ok . pod katem refluksu i ogolnego stanu ... Nie kaszle jedynie wtedy kiedy je zurek na naturalnym zakwasie i wczoraj podalam mu sok z kiszonych ogorkow i caly dzien mial taki apetyt jak nie pamietam kiedy . NA samym poczatku ten kaszel byl suchy potem mokry i znowu suchy . Zdarzyło mu sie ze robil se na buzi czerwony od kaszlu i zwymiotowal (2-3 razy)... Ktoś mi cos podpowie cos wie ???Ktos tak miał ??