efi1 25.09.04, 01:53 Mały ma 11 tygodni i "zjada" sobie dolną wargę. Czy to normalne? Pozdrawiam, Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasiowa_mama Re: dolna warga non stop w buzi 25.09.04, 08:03 Ja nie jestem dzieckiem, ale mam podobnie. Swedzi mnie dolna warga, gorna rzadko. Po prostu mam kontktowe uczulenie na jedzenie. Idz do lekarza, moze malutka cos uczula. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frenczik Re: dolna warga non stop w buzi 25.09.04, 21:52 moja mała zu też tak zaczeła robić mniej wiecej kiedy miała 11-12tyg i robiła to często, teraz ma o 4tyg więcej i zdarza się to już bardzo sporadycznie, więc myślę ze to taka faza, zwłaszcza ze to moment gdy dziecko zaczyna wszystko brać do buzi, więc czemu nie własna warga Odpowiedz Link Zgłoś
qdachi Re: dolna warga non stop w buzi 26.09.04, 09:35 Nie ma powodu do niepokoju. Mój Bartek też brał wargę dolną do buzi i poprostu ją ssał, teraz ssie paluchy itp, a najczęściej to cycucha Pozdrawiam. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś