maria.ksiazek 13.12.04, 13:29 Dzięki za umieszczenie historii naszego synka na stronie,ale neistety nie mogę jej znaleść.Wchodze na www.sercedziecka.vmed.pl/main.htm i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieguska22 Re: Do gosiap10 13.12.04, 15:21 kliknij na "portrety dzieci" i " o nich nie zapomnimy" Odpowiedz Link Zgłoś
gi-za Re: Do gosiap10 14.12.04, 08:44 Tez nie moglam wejsc na portrety dzieci,caly czas fundacja i tylko adresy mailowe do pewnych osob.Gosia podala mi linka i chodzi...Pewnie to wina przegladarki. sproboj tu www.sercedziecka.vmed.pl/06-1-NASZE_DZIECI.htm Pozdrawiam,Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
gi-za Re: Do gosiap10 14.12.04, 16:54 A teraz mam z boku wyswietlone linki...Wczesniej tego nie mialam... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Do gosiap10 14.12.04, 18:12 Czyli mozesz dostac sie do wszystkich informacji, ktore juz umiescilismy na stronie. Najwiecej jest oczywiscie o HLHS, bo to nas bezposrednio dotyczy i na ten temat wiedzielismy najwiecej. O innych wadach - nam rodzicom dzieci z HLHS- jest bardzo ciezko pisac, bo ich po prostu nie znamy. Dlatego tez namawiam ciagle wszystkich zainteresowanych do pomocy przy tworzeniu strony. Odpowiedz Link Zgłoś