Dodaj do ulubionych

Dlaczego jest zimno w szkołach

IP: 212.160.108.* 03.01.05, 19:11
Moje dziecko i jego rówieśnicy twierdzą, że w szkole nr 48 jest zimno. Czy to
sprawka te modernizacji ogrzewania, o której pisała Gazeta? Podobno firma,
która to robiła zaoszczędzone pieniądze z ogrzewania bierze dla siebie. Jeśli
to prawda to brawo dla urzędasa, który dał na to zgodę. Zapewniam, że
rachunki za leki dla mojego dziecka prześlę do niego albo do p. Wrony żeby mi
zwrócił pieniądze, których mi brakuje. Czy w innych szkołach tez jest zimno -
podobno ciepłownia ma już węgiel, więc zwalanie na nich winy jest śmieszne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mada Re: Dlaczego jest zimno w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:14
      Hm... w sumie jakby nie było to jest zima więc zimno jest Trzeba się ciepło po
      prostu ubierać i wtedy będzie ciepło:)))
      • Gość: rodzic Re: Dlaczego jest zimno w szkołach IP: 212.160.108.* 03.01.05, 19:57
        Mada jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz proszę na tym forum. W
        pomieszczeniach gdzie przebywają ludzie bez okryc wierzchnich powinno byc 20
        st. To co dzieciaki w kurtkach mają siedzieć? Zastanów sie nad swoim mocno
        dyskusyjnym poczuciem humoru.
        • Gość: Kaja Re: Dlaczego jest zimno w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:36
          Magda powiedziała co wiedziała, a że wie mało to i głupio gada. W 50-tce jest
          15-16 stopni! Wieje każdą dziurą, którą po sobie zostawili pseudo fachowcy,
          którzy mieli uszczelnić okna. Urząd dał prikaz, aby na noc wyłączać ogrzewanie,
          a przecież sala lekcyjna to nie pokój 19 m kw., ale duża powierzchnia, której
          nie ogrzeje się włączając o 6 rano ogrzewanie! A jak tam z ciepełkiem w
          Urzędzie? Chyba cieplutko, bo z przegrzania komuś rozum odebrało, aby oszczędzać
          na dzieciach!!!!
          • Gość: men Re: Dlaczego jest zimno w szkołach IP: *.com.pl 04.01.05, 14:47
            Podobno firma która robiła remont instalacji c.o. w szkołach zażyczyła sobie od
            ciepłowni zmniejszenia ciepła dla szkół bo ma z tego zysk.
    • Gość: rodzic Re: Dlaczego jest zimno w szkołach IP: 212.160.108.* 05.01.05, 19:25
      Na basenie szkoły 48 woda jest również zimna - dzisiaj nie dało się wysiedzieć.
      Co za palanty tym zarządzają i jak długo to jeszce potrwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka