grosikk 25.02.05, 21:37 Mój niespełna trzylatek jest chory,czy mogę mu na noc podać do picia herbatke z lipy,z cytryną i sokiem z malin?Na opakowaniu nic nie pisze o ograniczeniach wiekowych. Dzięki Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaadama4 Re: Proszę o szybką odp. 25.02.05, 21:39 Jak nie ma alergii na te rzeczy to możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka73 Re: Proszę o szybką odp. 25.02.05, 21:46 Ja w zeszłym tygodniu dawałm mojemu 3-latkowi herbatkę + sok z malin i lipy. Pyszny z herbapolu, "owocowa spiżarnia". Polecam. No i zdrowiejcie! Odpowiedz Link Zgłoś
grosikk Re: Proszę o szybką odp. 25.02.05, 21:50 Obecnie mam w domu szpital(facet to zawsze do domu coś przyniesie)).Ja zachorowałam na samym końcu.SZkoda mi najbardziej malucha,bo prawie cały tydzień siedzi w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnie Re: Proszę o szybką odp. 25.02.05, 22:29 Witam Ja też mam 3 letnią córkę i jak tylko łaskawie się zgodzi to też je podaję herbatkę z cytryną i malinami (ile wczoraj się naszukałam w sklepie prawdziwego soku z malin..)Pozdrawiam - Ania mama 2 maluchów które naokrągło chorują już o ich tacie niewspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
grosikk Re: Proszę o szybką odp. 25.02.05, 22:46 Ja na częstotliwość nie mogę narzekać,ostatnio zachorował w październiku.Czsaem bywa jednak tak że choruje 1 na miesiąc,na szczęście było może tak ze dwa razy:0 Życzę zdrówka Waszym maluszką rodziną-Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś