rosie.rosie 11.03.05, 10:57 E-mamy, olsniejcie mnie. Jestem na urolpie wychowawczym, maz prowadzi wlasna dzialalnosc, dzidzia ma 9 miesiecy. Jak zalatwia sie takowa ksiazeczke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia98 Re: książeczka rodzinna 11.03.05, 11:22 wprawdzie mój mąż nie prowadzi firmy ale jego firma załatwiła to poprzez ZUS , także radze wykonac telefon to najbliższego oodziału i oni napewno taką książeczke wystawią i poinformuja jakie sa niezbedne dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: książeczka rodzinna 11.03.05, 11:30 Trzeba iśc do ZUSu i oni dopisza dziecko do męża ubezpieczenia i wsytawia legitymacje rodzinną Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: książeczka rodzinna 11.03.05, 20:23 Dzieki. Wiedzialam, ze moge na Was liczyc. Rozumiem, ze zalatwia sie to przez oddzial ZUSu odpowiedni dla pracy meza. Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: książeczka rodzinna 11.03.05, 21:17 A nam w ZUS powiedziano, ze nie potrzebna jest żadna ksiazeczka.Do lekarza można pójsć z dowodem wpłaty na ubezpieczennie( ostatnim )i to wystarczy. Marta Odpowiedz Link Zgłoś