madzia189 24.11.05, 20:37 Moja córka przechodzi grype jelitowa-juz 5 dzien!!!!Tak dlugo Czy któres z waszych dzieci tez tak dlugo przechodzilo to i co wkoncu pomoglo-ja podaje NIFUROKSAZYD i LAKCID,tak sie denereuje ze to tak długo trwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azile8 Re: Mam juz dosyc!! 24.11.05, 21:08 Mysle,ze jednak powinnas sie skonsultowac z lekarzem,chocby telefonicznie.Oprocz tych specyfikow podawaj kleiki ryzowe,marchwianki i oczywiscie duzo plynow.piec to jednak troche dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
fiola1 Re: Mam juz dosyc!! 24.11.05, 21:19 moj synek to mial,ale on po 2 dniach trafil do szpitala bo sie odwodnil,wymioty trwaly 2 dni ale zle samopoczucie i brak apetytu duzo dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
abatka32 Re: Mam juz dosyc!! 24.11.05, 21:51 Moja 3 letnia Kasia biegunkę miała tydzień. Nie odwodniła się. Brała enterol i piła herbatkę z suszonych jagód. U niej zawsze tak długo trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bidusbajtus Re: Mam juz dosyc!! 19.12.05, 22:20 polecam zioła kłaćże pięciornika i rozmaryn pomieszać zagotować na wolnym ogniu łyżeczkę i pić rozcieńczone i ciepłe. Nie przestawać nawet jak b edzie dalej bo organizm się oczyszcza i jagody ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatkab5 Re: Mam juz dosyc!! 19.12.05, 22:23 Znajomych dziecko też miało kilka dni biegunkę poradziłam im by w sanepidzie zrobili badanie kału. Wyszła salmonella. Zeobiłabym badania. Odpowiedz Link Zgłoś