tomasz051 27.11.05, 16:46 poradzcie od czego moze miec moja zuzia białe kupki wygladem przypomina sciee bałko, do tego sa jeszcze wymioty. ale ogólnie czuje sie dobrze - chyba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag2004 Re: biała kupa!!! 28.11.05, 11:01 witammysle, ze najlepiej isc do lekarza, szcegolnie jesli sa wymioty ja slyszalam, ze szare kupki sa kiedy dziecko jest odwodnione, ale o bialych nie slyszalam co do wymiotow to tez moga byc przy odwodnieniu a to z kolei prowadzi do wiekszego odwodnienia i kolko zamkniete niestety male dzieci b.szybko sie odwadniaja wiec trzeba bardzo uwazac! nie wiem w jakim wieku jest Zuzia, ale koniecznie idzcie do lekarza ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annadz_2000 Re: biała kupa!!! 28.11.05, 13:52 witam, czegoz brakuje w organizmie dziecka. nie moge znalezc tego artykulu. IDZ Z DZIECKIEM SZYBCIUTKO DO LEKARZA!!! to na pewno nie jest zadne zagrozenie dla dziecka, ale wizyta u lekarza jest niezbedna. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
annadz_2000 Re: biała kupa!!! 28.11.05, 20:23 witam, byliscie u lekarza? co powiedzial? ja staralam sie znalezc cos w int. ale nie dalam rady. pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś