aga246 01.12.05, 13:16 Witam. moja Julka ma 5 tygodni od dwoch dni ma wysypke na latce piersiowej i szyjce. co to moze byc i od czego? pozdrawiam wszystkie mamuski. Aga z Julką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diianawawa Re: wysypka 01.12.05, 13:35 hej. Moja ma tak samo tylko że zaczeło się od buzi i schodzi na klatke piersiowa dodatkowo mocne wzdęcia, kolka.Byłam u lekarza no i niestety moja wina i zakaz jedzenia serów jogurtów mleka itd czyli wszystkiego od krowy nawet na produkty patrzec trzeba czy nie ma mleka w proszku . Po 3 tygodniach powinno to schodzić tak mi powiedzieli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wysypka 01.12.05, 13:48 To sygnał, że należy wybrać się do lekarza. Bez urazy, żadna z dziewczyn na forum nie widzi tej wysypki, więc pisanie "miałam to samo" jest co najmniej przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
agam26 Re: wysypka 01.12.05, 15:32 powinnaś udać się do lekarza.prawdopodobnie wysypka jest oznaką alergii, ale to oceni pediatra. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś