fidelka Re: eurespal a chrypka 01.12.05, 20:04 Przepraszam, ale włączyłam niechcący klawisz enter i poszło. Najpierw synek miał chrypkę, potem doszła wysoka gorączka oraz duzności w nocy. Te objawy wydawały mi się dokładnie takie same jak przy zapaleniu krtani, które przechodził kilka miesięcy temu, ale mąż był z synkiem u lekarza, który powiedział, że to przeziębienie (???). Mały dostaje eurespal drugi dzień, ale ta chrypa w ogóle nie przechodzi i chrapliwy oddech w nocy też nie, a kaszlu właściwie też nie ma. Zastanawiam się, czy to nie jest jednak zapalenie krtani, ale nie mam się za bardzo kogo poradzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: eurespal a chrypka 02.12.05, 10:43 Na chrypkę możesz jeszcze spróbować homeopat - Homeovox (jak synek potrafi ssać tabletki) - u nas skutkuje. Eurespal też działa na moje córki - tylko właśnie trzeba trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ihalas Re: eurespal a chrypka 01.12.05, 22:33 Przy zapaleniu ktani jest taki charakterystyczny kaszel podobny do " szczekania psa" lub " piania koguta". Ale jeśli dziecko ma duszość, to jest niepokojące.Powinnaś pójść ponownie do lekarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aw271 Re: eurespal a chrypka 02.12.05, 10:24 Chrypa tak latwo nie przechodzi, potrzeba na to przynajmniej 5 dni. Potem powinien sie pojawic odrywajacy kaszel. Mysle ze to zwykle przeziebienie. Eurespal to nie antybiotyk i nie ma natychmiastowego dzialania, cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś