agamroz 22.03.06, 09:12 Lekarze będą badać serduszko mojej Darii i zapadnie decyzja o leczeniu (multi VSD i ASDII).Jak tylko wrócimy do domu to zdam Wam relacje. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiamarciniak Re: Jutro jedziemy do CZD 22.03.06, 09:36 Czekamy! Sama jestem ciekawa bo moja Maja też miała taką samą wadę. Jak wygląda u Was VSD i w jakiej części sa dziurki? U nas była jedna duża w częsci okołobłoniastej (wstawili łatę) i 3-4 mniejsze w częsci mięśniowej (zostawili). Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkaptak Re: do gosimarciniak 22.03.06, 11:30 witaj możesz napisać w jakim wieku jest twoja corcia i jak przeszla operacje na otwartym sercu nas to czeka niebawem bo moja corcia ma asdII ma 2latka bedziemy mieli operacje w czdz.strasznie sie tego boje Odpowiedz Link Zgłoś
kafkaik Re: Jutro jedziemy do CZD 24.03.06, 14:40 Cześć mam pytanie mam 2 tygidniowa córeczkę z wykrytą wadą serca ASDII i wysłałan już skierowanie CZDZ i jestem ciekawa jak długo czeka się na termin wizyty w Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś