sikorkaptak 26.06.06, 16:46 11maja mieliśmy operacje asdII dziś była kontrol.lekarz powiedział że dobrze maly szmerek jest ale to norma ekg też lepiej do 31lipca verospiron i kontrol żeby zmniejszyć leki papap aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogis1 Re: pierwsza kontrol- maly szmerek ...ale dobrze? 27.06.06, 07:43 Witam, bardzo sie cieszymy, ze jest dobrze po kontroli.Teraz to już z górki. Czy robili tez Echo czy tylko EKG na kontroli? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkaptak Re: wlaśnie tylko ekg 27.06.06, 09:50 niestety tylko ekg.mowiłam lekarce o echu ale ona powiedziała że ostatnie echo było ok.wiec narazie nie trzeba niby ok.ale szmerek jest i prawy ton serca jeszcze nie taki idealny ale niby to norma ??papa Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 Re: wlaśnie tylko ekg 27.06.06, 13:28 Witaj Anetko my też już jesteśmy po kontroli bylismy w warszawie u mojej koleżanki od 21 wieczorem do 23 wyjechalismy wieczorem dla oli zrobili holtera i echo i ekg i lekarz powiedział że jest w porządku a dla mnie to oznacza wiele rzeczy mają nam przysłac wypis do domu więc czekam wtedy konkretnie będe mogła powiedzieć jak wyszła kontrol pozdrawiam ciepło Ala mama oli ASDII Odpowiedz Link Zgłoś
k.k.k Re: pierwsza kontrol- maly szmerek ...ale dobrze? 27.06.06, 13:26 Zuzka też miała szmerek po operacji, teraz nie wiem, czy jest nadal, bo ostatnio na kontroli nie dała się osłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś