Dodaj do ulubionych

WAWA - szukam utrzymanki

30.04.13, 13:49
Szukam dziewczyny w wieku 18-26 lat, najlepiej studentki. Nie oczukuję sexu w tradycyjnej formie, za to dużo wrażeń, ciekawie spędzonych chwil. Jestem w stanie zapewnić wygodne życie i zakupić nieogograniczoną liczbę szpilek dla mojej Lady :). Preferuję dziewczyny o władczej naturze (nie mylić z babochłopem), kochające widok faceta klęczącego przed nimi czy masującego jej stopy, świadomej swojego sexapealu i swej niepowtarzalności. Akceptuję tylko klasyczny sponsoring, nie ma mowy o wynagrodzeniu za spotkanie, tylko kieszonkowe, wspólne zakupy, wyjazdy. Tak jak napisałem na początku, sex tradycyjny mnie nie interesuje co stanowi niewątpliwy atut dla Ciebie jeśli nie jesteś profesjonalistką.
Obserwuj wątek
    • kezaj Re: WAWA - szukam utrzymanki 30.04.13, 13:57
      Mail do mnie: kezaj@gazeta.pl
    • Gość: Lolli90 Re: WAWA - szukam utrzymanki IP: *.microchip.net.pl 07.06.13, 17:48
      Hej! Czy twoje ogłoszenie jest nadal aktualne??:) Jestem miłą i inteligentną dziewczyną i tak się składa, że również szukam takiego układu! Jestem tak jak sobie życzysz osobą bardzo seksualną i władczą! Uwialbiam gdy facet robi to co ja chcę;) Chciałabym również z kimś po prostu miło spędzic czas, wyjśc do kina, teatru bez zobowiązań. Co o tym myślisz?:) Pozdrawiam ciepło!:)
      • Gość: Kezajj Re: WAWA - szukam utrzymanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.13, 21:58
        Adres mailowy podalem w ogloszeniu
    • stars1477 Re: WAWA - szukam utrzymanki 05.11.13, 20:50
      jestem zainteresowana
    • Gość: ona22 Re: WAWA - szukam utrzymanki IP: *.broadband.greenlan.pl 31.03.14, 17:53
      Hej,jestem zainteresowana napisz na meila do mnie:)
      Brunetkaaaaa21@interia.pl
      mam 22 lata mloda normalna dziewczyna,nie laska pusta.Wawa stale miejsce zamieszkania.
      Sylwetka szczupla,wlosy do polowy pasa,naturalne,braz.Oczy zielone,waga 52kg,wzrost 167.
      Studia skonczylam.Obecnie pracuje.Malo doswiadczona w tych sprawach;)
    • Gość: Zuzka Re: WAWA - szukam utrzymanki IP: *.cdma.centertel.pl 25.02.15, 18:57
      Witam, czy oferta dalej aktualna ? chciałabym porozmawiać nt temat bliżej... ;)
    • alexandraex Re: WAWA - szukam utrzymanki 29.09.16, 09:15
      Utrzymanka? Czemu nie;-)
      Nie jestem z Wawy, ale chcętnie sie przeprowadze..
      Mail: olatime@wp.pl
    • Gość: Madii Re: WAWA - szukam utrzymanki IP: *.42.0.66.alfanet24.pl 22.01.17, 13:32
      Jestem zainteresowana, proszę o maila jeśli ogłoszenie nadal aktualne, chętnie się odezwę :)
    • Gość: Marcinen Re: WAWA - szukam utrzymanki IP: *.play-internet.pl 23.02.17, 15:38
      Nie lepiej dać ogłoszenie na specjalny portal typu chce-sponsora.pl/? Tam też możesz sobie sam powybierać. Ja też kiedyś zaczynałem od zamieszczenia ofert na takich miejscach jak to, ale uwierz mi... są o wiele lepsze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka