cmala 29.07.06, 21:28 witam, dziewczyny, jak radziecie sobie z choroba lokomcyjna u swoich pociech? moje maja 7 i 5 lat i nie wiem, co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka73 Re: choroba lokomocyjna 29.07.06, 23:31 Właśnie wróciliśmy z wakacji i czeka na mnie torba zażyganych koszulek do prania więc napiszę Ci co na pewno NIE działa: Lokomotiv,tabletki homeopatyczne Cocculine,czy jakoś tak,plasterki na nadgarstki.Mały żygał jak kot przez całą drogę,a w przerwach jęczał,płakał,marudził i wyrażał się brzydko o plasterkach.Jestem wykończona i myślę brzydko o producentach specyfików i o własnej podatności na reklamę też.Zaryzykuj może z diferganem. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: choroba lokomocyjna 30.07.06, 11:34 a na mojego lokomotiv działa. Ostatnio byliśmy w 10godz. podróży /2 razy/ i czuł się swietnie, a normalnie na 30sto min odcinku robi mu sie niedobrze. Może psychologicznie na niego zadziałał? Ja jako dziecko byłam faszerowana aviomarinem i rzygałam po nim jak kot Odpowiedz Link Zgłoś