barbarajarzabek Re: Nie ma Jakubka 12.08.06, 13:13 Kubusiu dla Ciebie Aniołku prześliczny (*)(*)(*), a Ciebie Basiu i Twoich bliskich mocno przytulamy. Jak tylko będziemy coś mogli dla Was zrobić dajcie znać, jestem do Waszej dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: Nie ma Jakubka 12.08.06, 22:05 brak mi slow... pomodlimy sie za Jakubka [*] Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_sz Re: Nie ma Jakubka 13.08.06, 08:24 Nie mamy słów by wyrazić jak nam przykro.Basiu, Mariuszku , bądźcie dzielni. Aniołeczku śpij w pokoju (********) Modlimy się za Ciebie Iwona i Arek rodzice Kacperka i Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
mamawikusia Re: Nie ma Jakubka 15.08.06, 11:52 dla Jakubka (*) przytulam mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: Nie ma Jakubka 15.08.06, 22:01 Basiu, Tak bardzo mi przykro. (*)(*)(*) - dla Aniolka Jakubka -- Gocha mama Tosi (HLHS) Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: Nie ma Jakubka 16.08.06, 00:51 *** łez matki nie licz nie podołasz, ich więcej od gwiezdnego pyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
madjak Re: Nie ma Jakubka 16.08.06, 20:04 Światełko dla kolejnego aniołka Jakubka (*) Dużo siły, wytrwałości i zdrówka dla rodziców, którzy stracili swoje pociechy Madzienka mama Aniołka Antosia 20.06.2006 (*) Odpowiedz Link Zgłoś
aania25 Re: Nie ma Jakubka 16.08.06, 22:56 Basiu, strasznie mi przykro. Pamietam jak napisalas ze synek byl zdiagnozowany z ta wada. Naprawde wierzylam ze sie uda. Dla Malenkiego Kubusia (*)(*)(*) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksia1 Tak bardzo nam przykro.... 17.08.06, 11:45 Basiu, Mariuszu, nie było nas ponad miesiąc, a tu taka straszna wiadomość... Jest nam ogromnie przykro, tym bardziej, że przedstawiałam Wam piękne wizje, tak bardzo chciałam, żeby Wam się udało, żebyśmy się kiedyś wszyscy spotkali... Jesteśmy dalej z Wami, możecie na nas liczyć, a za duszyczkę Waszego Aniołka modlimy się gorąco. Dziekuję Ci za zdjęcia, będziemy o Jakubku zawsze pamiętać. Zapalamy dla Niego Światełko (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-aga Re: Nie ma Jakubka 17.08.06, 22:22 dla Kubusia (*)(*)(*) badz szczesliwy i opiekuj sie rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś