iza1978 28.08.06, 14:57 MAM PYTANIE DOTYCZACE TRZYLETNIEGO CHLOPCA,KTORY OD JAKIEGOS CZASU MA CIAGLE SINCE POD OCZAMI.CZY KTOS Z FORUM WIE CO TO MOZE BYC,MARTWIE SIE ZE TO OBIAW JAKIEJS CHOROBY.DZIEKUJE I POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annap6 Re: sine pod oczkami 28.08.06, 15:36 Idź z tym do lekarza, może to taka uroda, a może objaw choroby nerek. Odpowiedz Link Zgłoś
meotto Re: sine pod oczkami 28.08.06, 20:29 wrzuc jeszcze w wyszukiwarke, to moze jakies ciekawe odpowiedzi znajdziesz, bo nie pierwszy raz ktos o to pyta. Ja mam ten sam problem, ale lekarka ktora o to pytalam, skwitowala to krotko, mowiac mi, ze ja tez mam lekkie since pod oczyma. Jednym slowem zasugerowala mi, ze to niby "taka uroda" i tyle sie dowiedzialam.... :o(((( Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: sine pod oczkami 28.08.06, 23:10 u nas to jeden z objawów alergi. Mesycyna mówi o tkz "okulARACH ALERGICZNYCH" Odpowiedz Link Zgłoś
atonumer Re: sine pod oczkami 29.08.06, 01:11 Bardzo często to objaw zapalenia zatok sitowych. Trzeba zrobić zdjęcie rtg, ale najlepiej tomografię komputerową ( wtedy jest pełny obraz z każdej strony)! Niestety jesli to zatoki-leczenie wyłącznie antybiotykami i często dożylnie... Warto sprawdzić, bo nieleczone zatoki, to spory problem!!!! Życzę zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: sine pod oczkami 29.08.06, 07:34 Do całej listy wymienionych schorzeń dodam jeszcze anemię. U dziecka możesz sprawdzić morfologię, pasożyty i badanie ogólne moczu. Pewnie wszystko wyjdzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś