monikakonieczka 01.09.06, 13:51 NIE MAM TEJ BAJECZKI A CHĘTNIE BYM JĄ PRZECZYTAŁA JAK JĄ ZDOBYĆ? Monika mama Mateusza z HLHS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonalublewska Re: MARZENIE KRZYSIA 01.09.06, 13:56 Witajcie!! Ja także jestem zainteresowana przeczytaniem tej książęczki Kacperkowi Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
msamel Re: MARZENIE KRZYSIA 01.09.06, 15:47 i ja się dopisuje Monika mama Jakuba (TGA + CoA) Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: MARZENIE KRZYSIA 01.09.06, 20:46 Ja również jestem zainteresowana. Iza mama Kacpra. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a DLA NAS TEŻ PROSZE 01.09.06, 21:36 CZY JA TEŻ MOGŁABYM PROSIC O PRZESŁANIE TEJ BAJECZKI Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI .IWONA I WIKI TGA Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: MARZENIE KRZYSIA 01.09.06, 21:14 Juz Wam wysylam. Sprawdzcie poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: MARZENIE KRZYSIA 02.09.06, 09:23 Gosiu, czy mogłabym poprosić o wysłanie też dla mnie dzięki,,,, pozdrawiam Ewa, mama Julki, Olki, Marty... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha80 Re: MARZENIE KRZYSIA 02.09.06, 19:20 bardzo prosze o przeslanie bajki. z gory serdecznie dziekuje. -- Gocha mama Tosi (HLHS) Odpowiedz Link Zgłoś
asiabeti Re: MARZENIE KRZYSIA 03.09.06, 10:37 Gosiu jeśli można to ja też poproszę o przesłanie bajeczki. na mail joannapodraza@op.pl Asia mama Kubusia (zespół taussing-bing) Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: MARZENIE KRZYSIA 01.09.06, 23:53 Czy ja równiez moge prosic o przeslanie? Z gory serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
dorisek3 Re: MARZENIE KRZYSIA - wyjaśnienie 02.09.06, 14:46 Autorką bajek jest moja żona Dorota. Proszę więc Was, żebyście o tym pamiętali, zwracając się o bajki. Ps. Chcę aby WSZYSCY zainteresowani wiedzieli komu należą się BRAWA. Pozdrawiam Bartek - Mąż Doroty, tata ANTUSIA(*) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: MARZENIE KRZYSIA - wyjaśnienie 02.09.06, 15:54 Bartku, Nikt nie moze miec co do tego watpliwosci, bo na samej gorze tekstu (tego, ktory ja przesylam), zaraz po tytule, jest napisane: "Bajka dla dzieci napisana przez Dorotę Bielińską, mamę Antosia-Walczyciela." Brawa i podziekowania za ta przepiekna historie sa wiec jak najbardziej dla Doroty i TYLKO dla niej!!!! Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
dorisek3 Re: MARZENIE KRZYSIA - wyjaśnienie dla GosiP. 02.09.06, 20:00 To bardzo pięknie Małgosiu. Napisałem to bo chciałem sie pochwalić osiągnięciami bajkopisarskimi mojej kochanej żony. Pozdrawiam Bartek - Mąż Doroty, tatuś ANTUSIA(*) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksia1 Re: MARZENIE KRZYSIA 03.09.06, 11:34 Witam, jeśli nie sprawiłabym kłopotu, to my też poprosimy o tę bajeczkę. Najlepiej na adres madziulas27@poczta.fm . Z góry dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasieran Re: MARZENIE KRZYSIA 03.09.06, 23:14 ...my też prosimy, baaaaardzo Pozdrawiam Kasia-mama Dawidzia (zespół wad wrodzonych w tym VSD) Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: MARZENIE KRZYSIA 04.09.06, 12:43 jesli moza to i ja poprosze: konefka29@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: MARZENIE KRZYSIA 04.09.06, 19:54 ja też poproszę jeśli mozna jasama3@gazeta.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
sara01 Re: MARZENIE KRZYSIA 04.09.06, 19:59 Ja też bardzo proszę ... Dziękuję Pozdrawiam Wszystkich Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 PROSZE O REFLEKSJE PO PRZECZYTANIU 04.09.06, 16:37 Wyslalam bajke do wszystkich, ktorzy o nia prosili. A poniewaz planujemy ja wydac w formie profesjonalnej ksiazeczki, bardzo bym prosila o wyslanie do Dorotki Bielinskiej dorisek3@gazeta.pl ewentualnych uwag. Czytajac bajke dzieciom, na pewno obserwowaliscie ich reakcje. Dorota jest otwarta na wszystkie sugestie ze strony "serduszkowych czytelnikow" )). Obecnie jestesmy na etapie poszukiwania osoby, ktora zilustrowalaby bajke o Marzeniu Krzysia. Moze znacie kogos, kto by sie tego podjal? Odpowiedz Link Zgłoś
dorisek3 rysunki do bajki - do GosiP. 04.09.06, 20:46 Witaj Małgosiu ! Nie udało Ci się dogadać na temat ilustrowania książeczki z panem rysownikiem z Torunia?? Mam na myśli tego o którym mówiłaś w Polanicy. Jak po powrocie do pracy?? Ja dzisiaj znów byłem w szkole i nie podobało mi się bo to oznacza definitywny KONIEC wakacji. NIESTETY. A tak daleko do jakiegoś wolnego. Pozdrtawiamy. Bartek, Dorota, (*)ANTUŚ(*) Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: MARZENIE KRZYSIA 05.09.06, 08:44 A kiedy bajka zostanie zamieszczona na stronie Funduszu ? Jesli to nie sparwi klopotu chętnie ja poznamy. Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: MARZENIE KRZYSIA 05.09.06, 15:15 Własnie przeczytałam dzięki Magdalenie. Przepiękna bajka, jestem pod wrażeniem. Trudno opanować łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-aga Re: MARZENIE KRZYSIA 05.09.06, 15:20 czy ja rowniez moge prosic o przeslanie tej bajki... dziekuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ga2 Re: MARZENIE KRZYSIA 05.09.06, 23:02 dziękuję, przeczytałam. Super, gratuluję Autorce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diara Re: MARZENIE KRZYSIA 07.09.06, 15:32 Czy ja też mogłabym prosić o przesłanie bajki? Na adres gazetowy poproszę, jeśli można. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: MARZENIE KRZYSIA 07.09.06, 23:23 Czy ja mogłabym prosić o przesłanie bajki, najlepiej na adres gazetowy? Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kopacz_tej Re: MARZENIE KRZYSIA 07.09.06, 17:08 My również bardzo prosimy... Z góry bardzo dziękujemy. Ewa i Julcia Odpowiedz Link Zgłoś
kopacz_tej Re: MARZENIE KRZYSIA 08.09.06, 19:36 Dziękuję Gosi i Basi za przesłanie bajeczki ) Dorotko a Tobie dziękuję za bajeczkę.Zaraz po kąpieli przeczytam ją córci i napiszę o wrażeniach Julki, bo ja to sobie popłakałam... Wróciły wszystkie wspomnienia... Drzwi sali operacyjnej,czekanie, odgłosy urządzeń,zapach,uczucie bezsilności,nocne czuwanie przy łóżeczku itd.ach... Jeszcze raz dziękuję,pozdrawiam Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: MARZENIE KRZYSIA 07.09.06, 23:44 Bajkę czytały równiez moje koleżanki z pracy i są pod wielkim wrażeniem. To tylko świadczy o talencie pisarskim autorki Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: MARZENIE KRZYSIA 08.09.06, 12:17 wysłałam wszystkim chętnym (tasiunia2, kopacz_tej,diara,mama-aga). napiszcieczy doszło. miłej lektury, Odpowiedz Link Zgłoś
diara dostałam:) 08.09.06, 14:19 Bajka doszła i przeczytałam. Śliczna jest. Wzruszyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
monikarz Re: MARZENIE KRZYSIA 08.09.06, 18:01 proszę o przesłanie bajeczki mmilenka@op.pl Nie zdążyłam przeczytać mojemu sykowi żadnej bajki, może chociaż teraz, nad jego grobem... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek do monikarz 08.09.06, 22:11 wysłałam przed chwilką. przytulam cię mocno Odpowiedz Link Zgłoś
beatak15 Re: MARZENIE KRZYSIA 09.09.06, 08:18 Czy my również możemy prosić o bajkę? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek WYsłane 15.09.06, 07:54 witam wysłałam na adres gazetowy do 4 osób, które prosiły na końcu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oljot Re: bardzo dziekujemy 15.09.06, 08:58 Basi i Dorotce,śliczna bajka,fajna by z niej byla ksiazeczka ilustrowana,moze kiedys doczeka sie wydania... Odpowiedz Link Zgłoś
oljot Re: MARZENIE KRZYSIA 09.09.06, 09:25 Witam.nie wiem co to za bajeczka ale tez bym chciala przeczytac.Proszę... Jola mama Mikołajka CoA Odpowiedz Link Zgłoś
ania12317 Re: MARZENIE KRZYSIA 09.09.06, 21:26 My również prosimy o przesłanie bajeczki. Dziękujemy. Ania z Emilką Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: MARZENIE KRZYSIA 14.09.06, 19:13 Ja rowniez bardzo prosze o te bajeczke dla chorego chlopca . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nicoli Re: MARZENIE KRZYSIA 15.09.06, 10:20 bardzo prosze o ta bajkę dla Nicoli dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
m.musur Re: MARZENIE KRZYSIA 18.09.06, 00:33 Czy ja też mogę prosić o tę bajeczkę? Będę wdzięczna.Pozdrawiam Monika mama Filipka i Majeczki Odpowiedz Link Zgłoś