jukilop 14.09.06, 10:10 wspomóżcie modlitwą Sylwię - mamę Michałka i jego samego jest w Poznaniu - Michaś po operacji - pod respiratorem Sylwia bardzo sie martwi , pomódlmy się za nią i małego Michałka dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1909 Re: michałesylwi 14.09.06, 14:03 Modlimy się i trzymamy kcuki.Jestem w kontakcie z Sylwią!!Będzie dobrze-wierzę w to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lusi2310 Re: michałesylwi 14.09.06, 18:07 trzymam kciuki za nich i będę się modlić Odpowiedz Link Zgłoś
magapi Re: michałesylwi 14.09.06, 20:41 Trzymaj się Michałku-może leżysz na łóżeczku mojej Nadusi?Dla Sylwii-moje gorące wsparcie...jeśli coś mogę poradzić...rozmawiaj z profesorem...małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: michałesylwi 14.09.06, 21:58 Wspieram dobrymi myślmi.Musi być dobrze!!Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: jest dobrze 19.09.06, 13:04 Michałek od wczoraj oddycha samodzielnie bez respiratora ! Wydolość prawej komory zwieksza się. Ale nadal trzymajcie kciuki pozdrowienia Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: tak sobie 18.10.06, 20:37 do dziś Michałek nie może wyjśc z zapalenia płuc. Cały czas są w Poznaniu w szpitalu , wspomózcie prosze modlitwą. w imieniu Sylwi dziękuję Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
magapi Re: tak sobie 18.10.06, 21:05 Michałku...leżysz tam,gdzie moja Nadusia po operacji...dziś nie ma jej ze mną,ale bardzo mocno ją poproszę,aby pomogła Ci przetrwać te chwile,zanim znajdziesz się w swoim domu...życzenia wytrwałości dla mamy Michałka...na pewno chodzisz tymi samymi ścieżkami co ja...byłam tam i z tamtąd wyszłam szczęsliwa...żałoba przyszła z dala od kliniki...trzymaj się...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: tak sobie 18.10.06, 21:27 Michałku trzymamy kciuki i wspieramy Was modlitwą, wracaj szybko do zdrowia. Iza, Mariusz i Kacper Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 ...Michałku, bądź dzielny.... 18.10.06, 21:59 Nasza Julka też miała zapalenie płuc i ropę ściągali Jej z płucek i oklepywanko było.... i sie poprawiło.... Weź przykład z Julki, no ile można leżeć w szpitalu??? Madziu, powtórz to Michałkowi! :o) Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka i do domciu............. Ewa z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: ...Michałku, bądź dzielny.... 18.10.06, 22:23 jutro w pracy podrukuje Jej Wasze słowa otuchy , mam nadzieję że dodamy jej tym sił których zaczyna jej brakować - jest zmęczona , tak bardzo mi ich żal... Ostatnio skarżyła mi sie że ukradli jej w hotelu siatkę z zakupami - niech ich... niektórzy nie maja doprawdy litości. Sylwia śpi pod łóżeczkiem małego w nocy , w dzień idzie trochę odpocząć do pokoju i tak od ponad miesiaca. pojadę do nich w sobotę , lub w niedzielę może Sylwię gdzieś zabiorę - oczywiście nic na siłę A Michałkowi powiem że czekamy tu na jego zdjęcie - uśmiechniętego zdrowego chłopczyka Ewka jak długo Julka miała to zapalenie??? dziękuję Wam kochani Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: ...Michałku, bądź dzielny.... 23.10.06, 23:03 Madziu, nasza Julka miała ponad dwa tygodnie zapalenie płuc. Piszesz, że śpi u małego pod łóżeczkiem.. wspomnienia wracają Tak bardzo mi żal Sylwi i Michałka, mam nadzieję, że wkrótce wydobrzeje.... Madziu, pozdrów Ich.... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: michałesylwi 18.10.06, 23:12 Będę sie modlić aby Michałek wyszedł z tego jak najszybciej. Jak mozna okradać jeszcze ludzi w takiej sytuacji ? Jak byliśmy w Zabrzu to Radek leżał na sali z bardzo fajnym, starszym od siebie chłopcem z kardiomopatia przerostowa. Na dodatek jego młodszy brat równiez urodził sie z wada serca. Do dziś bardzo miło wspominam ich rodziców, mądrzy ludzie . I wyobraź sobie Madziu, że kiedy byli u syna , spod kliniki skradziono im samochód. Takim to tylko ręce poucinać. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: michałesylwi 22.10.06, 18:55 Madziu,przekaż ,że życzymy Michalkowi duzo zdrówka!!!!!Sylwia to dzielna i wspaniała mama i Bóg to doceni,i Maly na pewno wróci do zdrówka!!!!!!! Edyta z Rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: michałesylwi 23.10.06, 19:30 niestety nie byłam u Sylwi i Michałak , w piatek dowidziałam się że na oddziale panuje jakaś epidemia - wirus w trosce o zdrowie Marcina ( każda infekcja - antybiotyk - IZW )nie spotkałyśmy się , może w przyszłaym tygodniu ? wasze @ podrukowałam i npewno jej przekażę pozdrawiam z Poznania Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: michałesylwi 23.10.06, 23:06 To pewnie przez tą spidemię tak długo Trzyma Michałka to zapalenie..... ps. przepraszam, że tak piszę na raty ale coś z internetem się dzieje,,,,,, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
jokoma Re: michałesylwi 23.10.06, 22:31 Modlimy się za Michałka i wierzymy że szybko wróci do zdrowia, a mamie Sylwi życzymy dużo sił i wiary. Jola i Dominik(ASDII) Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: michałesylwi 24.10.06, 23:13 w imieniu Sylwi dziękuję , myślę że napewno się ucieszy że tyle osób o nich myśli i wspiera ... tak mało i tak wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re:dobre wieści 30.10.06, 14:41 Sylwia i Michałek jutro wracaja do DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re:dobre wieści 30.10.06, 14:50 Wspaniale! Jak dobrze slyszec, ze dzieci wracaja do zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
agamista Re:dobre wieści 30.10.06, 15:44 Wspaniale słyszeć dobre wieści Dużo zdrówka. Mama Kubulinki. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re:dobre wieści 30.10.06, 19:40 Tak, to bardzo dobre wieści zdrówka życzymy,,,, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamarciniak Re:dobre wieści 30.10.06, 21:11 No to super! Nie ma to jak w domku, tam wszystkie dzieci szybciej wracają do pełni sił! Michałkowi życzymy dużo zdrówka. Gosia i Maja Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re:dobre wieści 31.10.06, 10:12 potwierdzam , wychodzą napewno dziś Sylwia bardzo szczęśliwa !!!!!!!!!!(trudno sie dziwić , spędziła w szpitalu ponad 8 tygodni) żałuję tylko ze nie udało mi się z Nimi zobaczyć- ale nie to jest najważniejsze, prawda? Pozdrwaiam wszystkich , napewno Sylwia się do nas odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek251205 Re: michałesylwi 31.10.06, 10:59 modle sie również za Mchałka.Niemartw sie Sylwia bedzie dobrze. Celina mama Bartusia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: michałesylwi 31.10.06, 12:15 Cieszę się ogromnie .Wszystkiego dobrego dla Michałka i mamy .Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: michałesylwi 31.10.06, 21:40 też się bardzo cieszymy ))))) teraz odpoczywajcie i cieszcie się sobą!!! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
michaleksylwi1 dziękuje wszystkim 02.11.06, 10:19 Jesteśmy w domu i jest to wspaniałe uczucie. apo przeczytaniu postów bardzo sie wzruszyłam , nawet nie wiedziałam. Magda dopiero w ostatnim dniu mi powiedziała o moim wątku. Bardzo wam wszystkim serdecznie dziękujemy za wsparcie. Szczególnie dziękuje jukilop i edytek1909. Michał nie jest jeszcze zupełnie zdrowy - musi być inhalowany i oklepywany ale dom to dom. Teraz boje się wrócic do rehabiltacji ( Michał musi byc rehabilitowany), bo po pierwsze jest jeszcze słabiutki, nie do końca zdrowy i tak nie chcę go jeszcze męczyć choć wiem że musze dla jego dobra. Doktorka kazała go juz ćwiczyć bez oszczędzania a ja mam jeszcze obawy. Ach z reszta i tak jestem szczęśliwa że mam go w domu ze sobą, że jest szczęśliwy i dał sobie radę ten mój mały rycerzyk, bo mało ale to na prawdę mało brakowało.... gorące podziękowania i całusy dla wszystkich Sylwia z walecznym Michałkiem Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: dziękuje wszystkim 02.11.06, 11:27 cieszcie się każdym dniem , z pewnością masz bardzo dzielnego synka , a on wsaniałą Mamę! Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś