mamamadzia761 23.09.06, 18:09 suchy, męczący, napadowy kaszel. W ciągu dnia mniej, na dworze sporadycznei ale w nocy...horror. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonak112 Re: Dobry syrop na... 23.09.06, 19:32 Trzeba do lekarza.Z dzieckiem nie ma co ryzykować.Ja kupiłam nawet nebulizator(inhalator).Leki wziewne lepiej działają no i obywa się bez antybiotyków.Nebulizator kosztuje ok.170zł ale leki wziewne są bardzo tanie i na długo starczają także w dłuższym okresie bardziej się opłaca.Dzisiaj mój 3-letni synek narzeka na ucho.Nie wiem co robić...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
glodi1 Re: Dobry syrop na... 24.09.06, 13:39 ja też proszę o poradę w podobnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda5 Re: Dobry syrop na... 23.10.06, 09:45 Ja również poproszę o rade na suchy kaszel na e-mailia gazetowego . Z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tekam68 Re: Dobry syrop na... 23.10.06, 14:20 Idż z do alergologa. To może być uczulenie na roztocza kurzu domowego. Dziecko może być też uczulone na zarodniki grzybów pleśniowych lub/i pierze (jeśli macie). Odpowiedz Link Zgłoś
opuncjafigowa Re: Dobry syrop na... 23.10.06, 17:07 Ja stosuję HERBAPECT - ostatnio pomógł mi a teraz Synkowi (ten dla dzieci), który wczoraj zaczął kaszleć i dziś mu juz prawie minęło. Syropek kosztuje 8 zł i pomaga na suchy i mokry kaszel. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Dobry syrop na... 23.10.06, 17:50 nie piszesz ile ma dziecko - ja stosuję u 14-miesięczniaka Rubital - syrop prawoślazowo-malinowy - kaszel w nocy ustąpił po 2 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mdzidzia Re: Dobry syrop na... 23.10.06, 23:02 popieram syrop Rubital kosztuje ok.2zł bez recepty a działa!!!ja jeszcze podaję Flawamed!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agula781 Re: Dobry syrop na... 24.10.06, 17:41 moj syn tez mial takie objawy lekarz powiedzial ze to przeziebienie nic nie pomagalo pojechalismy do szpitala okazalo sie ze to zapalenie oskrzeli radze nie bagatelizowac a syrop to eurespal ale na recepte Odpowiedz Link Zgłoś