Dodaj do ulubionych

Moje dziecko chrapie.

IP: *.* 18.06.01, 22:40
Moje kochane mamy!Moje dziecko chrapie. Ma 8 miesięcy i niedawno miał anginę 1raz mi zachorował. Myślałam , że to od tego ale okazuje się , że jest już wyleczony i dalej mi chrapie. Czy któraś z Was miała może podobny problem i czy są powody do niepokoju? Bardzo się martwię bo mi się to kojarzy , że znowu jest chory. Jak był mały to miał wiecznie sapkę no ateraz to chrapanie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona G. Re: Moje dziecko chrapie. IP: *.* 19.06.01, 10:07
      Bardzo często chrapanie dziecka związane jest z przerostem trzeciego migdałka , ale może to stwierdzić tylko laryngolog. Aha! W czasie infekcji migdałki zwykle się powiększają i może dlatego Twoje dzieciątko chrapie, a wkrótce przestanie, czego Ci życzę :-)
    • Gość: Jolka Re: Moje dziecko chrapie. IP: *.* 19.06.01, 10:16
      moja Natusia jak była malutka miała sapkę, potem chrapała a potem to przeszło ale za to miała ciągle otwartą buźkę :crazy: na szczepieniu zapytaliśmy o to naszej pani doktor powiedziała nam że na trzeciego migdała jest jeszcze za wcześnie, a Natalia ma po prostu wąskie przewody nosowe i z tego powodu najpierw sapała i chrapała a potem wyczaiła że można otworzyć dzioba i od razu lepiej się oddycha :), pozdrowienia
    • Gość: katja Re: Moje dziecko chrapie. IP: *.* 19.06.01, 16:39
      Joasiu, mysle ze powinnas skonsultowac to z laryngologiem. Moja Olenka tez chrapala a pani doktor z przychodni to zbagatelizowala. Dzieciak w nocy najnormalniej mi sie podduszal i nie pomagalo kladzenie jej spac prawie na siedzaco. Pojechalam do laryngologa i dziecko natychmiast zostalo skierowane do szpitala. Zabieg byl jeszcze tego samego dnia! A po 3 dniach Olenka byla w domu.Nigdy nie zapomne jej pierwszych slow kiedy wybudzila sie po znieczuleniu i "glupim jasiu": "Mamusiu juz moge oddychac!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka