Gość: guest IP: *.* 05.09.01, 07:52 Chciałam się zapytać, czy ktos miał taki problem, i jak z tym postępować , jak to sie rozwija..CZy da sie wyleczyć. Jak z tym żyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: padaczka u małych dzieci IP: *.* 06.09.01, 07:59 Olu, ja nie mogę Cię wspomóc informacjami ale spróbój poszukać u źródła tzn www.padaczka.net Przeglądałam te strony, wydaja sie rzetelne i fachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: padaczka u małych dzieci IP: *.* 10.09.01, 10:14 Olu, synek mojej znajomej zachorował w wieku ok. 6 m-cy. Tzn. miał dwa napady padaczkowe. Od tamtej pory jest leczony przez neurologa. Kiedy zaczął przyjmowac leki, napady więcej się nie powtórzyły. W tej chwili chodzi do II klasy szkoły podstawowej i bardzo dobrze się uczy.Poszukaj dobrego neurologa dziecięcego i jak najszybciej rozpocznij leczenie.Pozdrawiam Tyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: padaczka u małych dzieci do Tyski IP: *.* 17.09.01, 09:22 A czy to jest wyleczalne całkowicie, czy nie ma na całkowite zdrowie szans?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: padaczka u małych dzieci do Tyski IP: *.* 17.09.01, 11:01 Niestety tego nie wiem. Myślę, że dobrze prowadzone leczenie, to podstawa. Wszystkie wątpliwości na pewno wyjaśni Ci neurolog dziecięcy. PozdrawiamTyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: padaczka u małych dzieci do Tyski IP: *.* 17.09.01, 12:09 Olu, właśnie znalazłam adres strony, która Cię na pewno zainteresuje:www.padaczka.net/PozdrawiamTyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: padaczka u małych dzieci do Tyski IP: *.* 17.09.01, 14:26 bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś